WhatsApp maakt nu beter onderscheid tussen doorgestuurde en originele berichten

WhatsApp maakt nu beter onderscheid tussen doorgestuurde en originele berichten

Claudia Rahanmetan

door Claudia Rahanmetan

Laatst geüpdatet

Label voor doorgestuurde berichten

WhatsApp heeft labels in het leven geroepen die het voor de ontvanger duidelijker moet maken of het om een doorgestuurd bericht gaat of om een oorspronkelijk bericht van degene waarmee je op dat moment aan het chatten bent.

Je kunt in individuele gesprekken en in groepsgesprekken berichten doorsturen. Vanaf nu komt hier een soort van label boven te staan met de tekst 'doorgestuurd'. Zo is het onderscheid tussen een doorgestuurd bericht en een origineel bericht nu duidelijker gemaakt. De ontvangers kunnen zien wie een bericht heeft doorgestuurd maar niet van wie hij oorspronkelijk afkomstig is.

WhatsApp adviseert gebruikers wel om goed na te denken voordat een bericht wordt doorgestuurd. Val ontvangers dus niet teveel lastig met doorgestuurde kattenfilmpjes.

De labels zijn al eventjes beschikbaar in de bètaversie van WhatsApp maar nu ook te zien in de stabiele versie van de messenger. Om ze zichtbaar te maken zul je de messenger even moeten bijwerken naar de laatste versie.

WhatsApp label voor doorgestuurde berichten

Via: WhatsApp

WhatsApp Messenger

WhatsApp Messenger

WhatsApp is de ongekend populaire chat-dienst die onder andere beschikbaar is voor Android, maar ook voor andere platformen zoals iOS. Met deze app kun je berichten ..

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Apps

Dit vind je misschien ook leuk