Doe alles door één druk op de knop met fooView

Doe alles door één druk op de knop met fooView

fooView

Voor alle handelingen op je telefoon zijn verschillende apps en verschillende functies. Dingen kopiëren, croppen, opslaan, zoeken, noem maar op. Nu verkondigt fooView - Float Viewer dat het ook anders kan: Eén app met één knop.

Eén druk op de knop

Met fooView krijg je één knopje om mee te werken. "Eén knopje, wat moet ik daar nou weer mee?" Nou, alles dus! De knop verschijnt op je scherm, waarbij je kunt instellen of je deze recht of links wilt zien en blijft bij alles bij je. De knop heeft ongelooflijk veel functies, zoals teruggaan naar het vorige scherm en teruggaan naar je home scherm met één swipe naar links of rechts. Je kunt naar je files gaan, mappen en andere apps openen met een veeg omhoog, notificaties checken met een veeg naar beneden en met één druk op de knop bijvoorbeeld afbeeldingen previewen en wisselen tussen apps.

Er zijn best veel commando's om uit je hoofd te leren, dus het leren gebruiken van de knop zal voor sommigen niet foutloos gaan. Gelukkig staan alle commando's weergegeven in de app, waardoor je je deze eigen kunt maken. Ook kan je direct door met de knop letters in je scherm te tekenen en direct zoeken in de zoekmachine. Met een ingedrukte klik-en-sleep-beweging kan je dingen selecteren en deze bijknippen.

Speciale features

Natuurlijk is de fooView knop handig, als je hem goed leert gebruiken, maar er zitten ook wat speciale features in het menu zelf, die de app ook echt leuk en speciaal maken. Je kan niet alleen een speciaal fooView spelletje spelen in het menu, maar kan ook kiezen voor de "I'm Feeling Lucky"-optie, waar de app je leidt naar iets compleet willekeurigs; hetzij een willekeurig nummer, een Koreaanse website (die je hoogstwaarschijnlijk niet eens kunt lezen) of een nieuwssite uit Boston - Erg vermakelijk voor als je je verveelt! Voor sommigen zal het even duren om handig te worden in het gebruik van fooView - Float Viewer, maar als dat eenmaal gebeurt, kan het zijn dat je nooit meer zonder wilt.

Beschikbaarheid

fooView - Float Viewer is met één klik op de onderstaande knop gratis te downloaden in de Google Play Store (oké, misschien twee klikken).

Lees meer over:
Productiviteit

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties