Dit is de Pixel Geluiden-app met Material You-uiterlijk

Dit is de Pixel Geluiden-app met Material You-uiterlijk

Claudia Rahanmetan

door Claudia Rahanmetan

Laatst geüpdatet

De Geluiden-app op Pixeltelefoons krijgt een Material You-makeover via een update. Daarnaast krijgt de app er een nieuwe geluidscollectie bij met nieuwe deuntjes om in te stellen.

Google Geluiden krijgt nieuwe look

De Geluiden-app bevat honderden ringtones, meldingsgeluiden en alarmgeluiden en wordt standaard meegeleverd op Pixel-telefoons. Heb jij een Pixeltelefoon? Grote kans dat je het nieuwe uiterlijk van Android 12 voor de app hebt binnengekregen. Material You geeft de app de herkenbare ronde vormen en een lijstweergave in plaats van een rasterweergave. De collecties worden in grote vakken weergegeven met daarbij een grote thumbnail. Compleet nieuw is de 'Material Adventures'-geluidscollectie. Hier vind je veertien nieuwe deuntjes.

Rasterweergave in de oude situatie

Rasterweergave in de oude situatie

De beltoon of het geluidje dat je hebt ingesteld is in het groot bovenaan te zien en daaronder vind je de collecties. Ook de animatie die Google met Android 12 aangekondigd heeft, zijn in de app te vinden. Dat effect zie je wanneer je tot het einde van een pagina bent gescrold.

De dynamische kleuren uit Material You zijn te zien zodra je een item selecteert, en ook bovenaan bij het bekijken van een collectie.

Dit is de Pixel Geluiden-app met Material You-uiterlijk

Google Geluiden downloaden

Google Geluiden kun je hier in de Play Store updaten. Heb je een andere telefoon, dan zal je tegen de melding 'Dit item is niet beschikbaar' aanlopen. Gelukkig heeft Android Police de tijd gevonden om alle beschikbare deuntjes in de Geluiden-app in een aantal zip-bestanden te zetten zodat iedereen er gebruik van kan maken. De nieuwe bestanden worden er zo snel mogelijk aan toegevoegd.

Geluiden

Geluiden

Google Geluiden is een systeemapp op Pixelsmartphones die de Google-telefoons van diverse geluiden voor wekkers, beltonen en meldingen voorziet. ..
Material Adventures-geluidscollectie

Material Adventures-geluidscollectie

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Apps

Dit vind je misschien ook leuk