Je kan nu inloggen in de DigiD app met een pincode

Je kan nu inloggen in de DigiD app met een pincode

Dankzij een update voor de DigiD-app kan je deze app nu starten met een pincode. Hierdoor moet het inloggen makkelijk worden.

DigiD
Wat is DigiD? Met je DigiD kun je laten zien wie je bent als je op internet iets regelt. Of dat nou bij de overheid is, het onderwijs, de zorg of uw pensioenfonds.&nb ..

Meer info

Inloggen in de DigiD app met een pincode

Er staat een update klaar voor de DigiD-app. Deze update maakt het mogelijk om in te loggen in de app met een pincode. Volgens de overheid is het inloggen hiermee een stuk makkelijker geworden. Je kan tevens je persoonlijke DigiD-gegevens nu bekijken en desgewenst wijzigen.

Voortaan start u de DigiD app met uw pincode. Zo logt u nog makkelijker in. Ook kunt u dan meteen uw persoonlijke DigiD-gegevens inzien of wijzigen. 

Changelog in de Google Play Store

Sinds vorige maand is het ook mogelijk om met je DigiD in te loggen bij Europese overheidsinstellingen én bij overheidsinstanties in andere Europese landen. Daarnaast werkt de Europese Unie momenteel aan één digitaal identiteitsbewijs, die voor alle Europeanen zal moeten gelden.

Wat vind jij van deze DigiD-app van de overheid? Gebruik je de app wel eens? Laat het ons weten in de reacties onder dit artikel.

Wat is DigiD?

Met je DigiD kun je laten zien wie je bent als je online iets regelt. Of dat nou bij de overheid is, het onderwijs, de zorg of uw pensioenfonds. Je kan met je DigiD overal makkelijk en veilig inloggen en je persoonlijke gegevens blijven goed beschermd. Wil je meer weten over de DigiD-app? Dan kan je hier op Androidworld terecht.

Bedankt, Ronald!

Lees meer over:
DigiD

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties