Deze wereldklok-app toont alles over tijd en de stand van de zon

Deze wereldklok-app toont alles over tijd en de stand van de zon

Sebastien Marien

door Sebastien Marien

Laatst geüpdatet

TerraTime is de gratis app voor wie geïnteresseerd is in het weer en de stand van de zon en maan. Je kan in real-time via een mooie 3D-weergave de wolken op aarde zien en de stand van de zon.

TerraTime

De gratis TerraTime-app is in de eerste plaats een wereldklok-app, want je kan verschillende plaatsen toevoegen om de huidige tijd te bekijken, en via widgets op het startscherm kan je altijd op de hoogte blijven van de tijd op die toegevoegde plaatsen. Je ziet ook snel het verschil met de tijdzone waarin jij je bevindt.

Toch is TerraTime tegelijk nog veel meer dan een eenvoudige wereldklok, want de app komt ook met een knappe 3D-weergave van de aarde. Je ziet in real-time de stand van de zon en op basis van satellietbeelden kan de app ook de wolken op de aarde tonen. Je ziet daarnaast ook de straatverlichting in steden op de 3D-animatie.

Augmented reality

Verder heeft TerraTime ook een handige augmented reality (AR)-functie, want je kan samen met de camera van je telefoon de cyclus bekijken die de zon aflegt. Je ziet in een overlay van de camera de lijnen waarin de zon beweegt samen met de tijdstippen die erop aangeduid zijn.

Gerelateerde artikelen

Deze wereldklok-app toont alles over tijd en de stand van de zon

De tabletweergave van de app

We hadden het eerder al over widgets van deze app, maar je kan TerraTime ook makkelijk bij de hand hebben aan de hand van live-achtergronden die je op je telefoon kan instellen en watchfaces voor je smartwatch met Wear OS. De meeste functies van TerraTime zijn gewoon gratis, maar als je een advertentievrije weergave wilt met daarbovenop extra mogelijkheden, dan moet je voor de betalende variant kiezen.

TerraTime World Clock

TerraTime World Clock

De gratis TerraTime-app is in de eerste plaats een wereldklok-app, want je kan verschillende plaatsen toevoegen om de huidige tijd te bekijken, en via widgets op het ..

0 reacties

Apps

Dit vind je misschien ook leuk