Deze Samsung-telefoons kunnen nu meerdere Android-apps tegelijk draaien op Windows-pc's

Deze Samsung-telefoons kunnen nu meerdere Android-apps tegelijk draaien op Windows-pc's

Claudia Rahanmetan

door Claudia Rahanmetan

Laatst geüpdatet

Een manier om je Android-telefoon vanaf je Windows 10-pc te bedienen, is de Microsoft Your Phone-app een uitstekend hulpmiddel. Dankzij een recente update krijgen een aantal Samsung Galaxy-telefoons nu de mogelijkheid om meerdere apps te draaien wanneer ze Your Phone op hun pc gebruiken.

Samsung en Microsoft

Samsung en Microsoft hebben twee jaar geleden een diepgaande integratie van Microsofts diensten voor de Galaxy Note 10-reeks aangekondigd. Vorig jaar werd deze samenwerking uitgebreid met nieuwe integraties waaronder de mogelijkheid om apps op de Samsung Galaxy Note 20 en Note 20 Ultra te draaien op een Windows 10-pc. Voor deze samenwerking is de Begeleidende app voor Jouw Telefoon op de Note benodigd. Dankzij een update voor deze app kunnen Windows Insiders met een Samsung-telefoon nu ook meerdere Android-apps tegelijkertijd naar hun desktop streamen..

Gerelateerde artikelen

In eerste instantie zouden alleen de Galaxy Note 20-eigenaren de mogelijkheid krijgen om meerdere Android-apps tegelijk in Windows 10 te draaien, maar daar heeft Samsung nog een aantal apparaten aan toegevoegd. Hieronder vind je de lijst. Zoals je ziet, kunnen de telefoons in de Galaxy S20-serie de functie alleen werkend krijgen als ze op de One UI 3.0-bèta draaien.

  • Galaxy Note20
  • Galaxy Note20 ultra
  • Galaxy Z Fold2
  • Galaxy Z Flip
  • Galaxy Z Flip 5G
  • Galaxy S20 (One UI bèta)
  • Galaxy S20+ (One UI bèta)
  • Galaxy S20 Ultra (One UI bèta)

Dit heb je nodig

Om meerdere Android-apps te streamen, draai je als Windows Insider een dev, bèta of release-preview op je desktop. Daarnaast heb je tenminste versie 1.20102.132.0 van Your Phone nodig. Die kun je hier in de Microsoft Store downloaden. Daarna werk je onderstaande app op je Samsung bij naar versie 1.20102.133.0 of later. Je kan ook een apk downloaden via Android Police. Dan controleer je of je versie 2.1.05.2 beta van de Link to Windows Service-app hebt. Je kan je hier aanmelden voor de bèta of hier de apk downloaden.

Koppelen met Windows

Koppelen met Windows

Microsoft heeft sinds 2018 zijn 'Jouw telefoon'-app voor Windows waarmee je een verbinding maakt tussen je telefoon en pc. Je kan onder andere alle no ..

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Apps

Dit vind je misschien ook leuk