Deze populaire apps krijgen momenteel een grote update

Deze populaire apps krijgen momenteel een grote update

Claudia Rahanmetan

door Claudia Rahanmetan

Laatst geüpdatet

De Google Play Store staat bomvol met apps die regelmatig worden voorzien van een update. We hebben vier populaire apps uitgelicht die nu een update krijgen met kleine of groter maar in ieder geval zeer handige functies komen.

Buienradar - weer

Buienradar - weer is een van de beste weer-apps voor je Android-telefoon en deze app krijgt nu een leuke update. Buienrader heeft namelijk de radarkaart opgefrist met een nieuwe look-and-feel voor de zoompagina. Je vindt deze zoompagina door op het vergrootglas te klikken in de Buienradarkaart. Ook kunnen Belgische gebruikers vanaf deze versie de officiële weerwaarschuwingen bekijken in de app als deze actief zijn.

Buienradar - weer

Buienradar - weer

De Buienradar-app is in totaal meer dan 5,5 miljoen keer gedownload uit de Play Store en de App Store van Apple. De dienst geeft al jarenlang regenradarbeelden en we ..

Voetbal.nl

Voetbal.nl is een platform voor amateurvoetballend Nederland. De website en de app zijn bestemd voor spelers, scheidsrechters, trainers en coaches, maar ook voor ouders en andere supporters van het amateurvoetbal. Je vindt er het speelprogramma, standen en uitslagen van jouw teams, je kan er de teams en clubs van je vrienden en familie volgen en nog veel meer. Dankzij een update kan je nu ook het vervoer samen met je teamgenoten in de app regelen.

Voetbal.nl

Voetbal.nl

Voetbal.nl is een platform voor amateurvoetballend Nederland. De website en de app zijn bestemd voor spelers, scheidsrechters, trainers en coaches, maar ook voor oud ..

Weeronline

Weeronline is een app met het actuele weer en de weersverwachting voor jouw locatie. Daarnaast zijn er de weersverwachtingen per uur en per dagdeel en de 14-daagse verwachting De app bevat tevens een uitgebreide regen- en buienradar, een zongrafiek per uur, weercijfers voor activiteiten zoals hardlopen, fotografie en fietsen en weernieuws. Dat laatste onderdeel krijgt via een update een heuse liveblogtegel. Via deze tegel word je op de hoogte gehouden van belangrijke weer-nieuws.

Weeronline

Weeronline

Weeronline is een app met het actuele weer en de weersverwachting voor jouw locatie. Daarnaast zijn er de weersverwachtingen per uur en per dagdeel en de 14-daagse v ..

Schoolagenda

De Schoolagenda-app wil graag het alternatief zijn voor bekende agenda-apps als die van Google of Microsoft, en dat doen de ontwikkelaars door specifiek in te spelen op de behoeften van de student. De app doet namelijk nog meer dan de standaarddingen die je van een gewone agenda verwacht. Je kan er namelijk ook je lessenrooster en de resultaten van je testen en taken invullen en meer. Dankzij een grote update krijgt de app vernieuwde roosters met ondersteuning voor A-B weken en roulatieschema's, een vernieuwd design en een aantal bugfixes en optimalisaties. Zo worden meldingen nu op tijd afgeleverd en moet het back-uppen en herstellen via Google Drive veel sneller werken. Ondersteuning voor Android 12 en 12L is ook toegevoegd.

Schoolagenda

Schoolagenda

De Schoolagenda-app wil graag het alternatief zijn voor bekende agenda-apps als die van Google of Microsoft, en dat doen de ontwikkelaars door specifiek in te spelen ..

Meer apps!

Je vindt elke maandag op Androidworld een Beste apps van de week en elke zondag bespreken we een app in onze rubriek App van de week. Ben je op zoek naar leuke apps, dan ben je dus aan het goede adres op Androidworld. Doorzoek onze grote database aan apps via de links hieronder. Wat zijn jouw favoriete apps? Laat het ons weten in de reacties!

Bedankt voor de tips, Ronald!

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Apps

Dit vind je misschien ook leuk