Deze app maakt meldingen op je telefoon super slim en krachtig

Deze app maakt meldingen op je telefoon super slim en krachtig

Sebastien Marien

door Sebastien Marien

Laatst geüpdatet

De hele dag door krijg je meldingen, en dan is het een uitdaging om je te concentreren op je studie. BuzzKill is een app die meldingen veel slimmer en handiger maakt, en ze komt met aparte instellingen voor elke app. Dit kan je ermee.

BuzzKill

Soms is het een uitdaging om meldingen op je telefoon te beheren. Niet alleen doordat notificaties soms niet of met vertraging kunnen binnenkomen, maar ook omdat het er gewoon erg veel kunnen zijn. BuzzKill geeft je meer mogelijkheden om het gedrag van meldingen voor individuele apps te personaliseren.

Stel je krijgt snel meerdere app'jes na elkaar, dan wil je niet dat je telefoon telkens opnieuw trilt. BuzzKill heeft daar een oplossing voor met zijn 'Cooldown'-functie voor apps die je gewoon een keer een melding stuurt. Anderzijds is er een 'Alarm' voor meldingen die wel per se je aandacht moeten trekken. Je telefoon maakt dan een alarmgeluid tot je het stop zet. Deze functie werkt met beveiligingssystemen van onder meer Nest en Ring.

via GIPHY

Undo, Snooze en eigen regels

Verder zijn er ook meldingen die je gewoon altijd als eerste wil zien wanneer je naar beneden veegt. Denk bijvoorbeeld aan notificaties van je agenda of takenlijstje. Zo'n meldingen kan je voortaan bovenaan vastpinnen. Er is ook een slimme 'Undo'-functie die je na het wegvegen van een melding tot 10 seconden geeft om de actie ongedaan te maken. Wil je meldingen van bepaalde apps enkel na je werk zien? Met Snooze kan je daarvoor zelf de tijden instellen.

BuzzKill bevat zoals je kan zien een hele waaier aan handige functies en zo kan je je ervaring volledig op maat van elke belangrijke apps aanpassen. Handig is ook dat je zelf eigen regels kan bepalen voor meldingen van een app, zoals de mogelijkheid om alleen meldingen te krijgen wanneer er een bepaald woord in staat.

Deze app maakt meldingen op je telefoon super slim en krachtig

Privacy

Goed aan deze app is ook dat ze er erg privacyvriendelijk is, want informatie verlaat nooit je telefoon en BuzzKill heeft geen internettoegang. BuzzKill is te koop in de Google Play Store voor 2,59 euro, maar daarmee ontgrendel je wel alle functies en heb je een ervaring zonder advertenties.

Gebruik jij al andere apps om je meldingen beter te beheren? Laat het ons weten in de reacties onderaan dit artikel.

BuzzKill - Notification Superpowers

BuzzKill - Notification Superpowers

Soms is het een uitdaging om meldingen op je telefoon te beheren. Niet alleen doordat notificaties soms niet of met vertraging kunnen binnenkomen, maar ook ..

Heb je tips of ideeën voor de themaweek op Androidworld?

Deze week is het themaweek op Androidworld en die staat in het teken van Back to School. Dit artikel is onderdeel van de themaweek en je kan nog veel meer van ons verwachten op het gebied van Android en onderwijs. Van apps tot Chromebooks, van tips tot nuttige vergelijkingen. In het zijmenu aan de rechterzijde en ook op deze pagina op Androidworld vind je alle artikelen van deze themaweek. Zo heb je alle tips eenvoudig bij de hand.

Heb jij een vraag over het onderwerp dat we bespreken tijdens de themaweek of juist ideeën of tips? Laat het dan weten in de reacties onder dit artikel. Je kan ons ook mailen via dit e-mailadres of een berichtje achterlaten op Facebook, Instagram en Twitter. Daarnaast kan je ons vragen stellen via deze Telegram-groep of deze Signal-groep. Wil je liever één van de redacteuren een tip sturen? Dan kan dat ook!

Wil je op de hoogte blijven over onze themaweken? Download dan onze Android-app en volg ons op Telegram en Twitter. Check ook onze AW Community voor een overzicht van de populairste AW-leden.

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Apps

Dit vind je misschien ook leuk