Deze 2 Nederlandse apps krijgen nu een interessante update

Deze 2 Nederlandse apps krijgen nu een interessante update

Claudia Rahanmetan

door Claudia Rahanmetan

Laatst geüpdatet

Er staat een interessante update in de Play Store klaar voor twee populaire Nederlandse apps. Hier lees je om welke apps en updates het gaat.

ING Bankieren

ING denkt dat we met onze opbrengst van de vrijmarkt op Koningsdag onze hypotheek willen aflossen. Misschien ben je dat ook van plan. Dan is de nieuwste functie voor de ING Bankieren-app juist voor jou interessant. Je kan nu in de app namelijk zien hoe lang de bank erover doet tot de betaling verwerkt is. Verder heeft de bank achter de schermen het een en ander aan de app verbeterd. Wat precies, dat maakt de bank niet bekend, maar het zal de gebruikerservaring zeker ten goede komen.

ING Bankieren

ING Bankieren

Met de mobiel bankieren-app van de ING regel je je bankzaken heel makkelijk op je smartphone of tablet. Het inloggen doe je makkelijk en snel: met je zelf gekozen pi ..

NOS

De volgende Nederlandse app die een leuke update krijgt is de NOS-app. De app introduceert namelijk nieuwe tabblad met de naam 'Persoonlijk'. In dit persoonlijke overzicht vind je interessante artikelen die jij hebt gemist. Dat zijn artikelen die automatisch worden samengesteld op basis van het leesgedrag van een grote groep gebruikers. De NOS bewaart hier geen persoonsgegevens voor. Daarnaast vind je er meer nieuws uit de regio, de vertrouwde instellingen en je kunt er ook meteen naar het weer navigeren of je bewaarde artikelen raadplegen.

Deze 2 Nederlandse apps krijgen nu een interessante update
NOS

NOS

Met de NOS-applicatie voor Android is het mogelijk het laatste nieuws te lezen, maar ook voetbaluitslagen te bekijken en eventuele liveblogs te volgen. Een uitgebrei ..

Beide updates staan nu voor je klaar in Google Play, mocht je ze nog niet binnen hebben in je meldingen. En er is ook kleiner updatenieuws over twee andere apps: er staat een donkere modus voor je klaar in de Berichtenbox-app en ALDI heeft zijn app aangevuld met de optie om producten op je lijstje op aanbiedingsdatum te sorteren. Wat vind jij van de nieuwe functies voor de NOS- en de ING-app? Laat het ons weten in de reacties.

Gerelateerde artikelen

Meer apps op Androidworld

Je vindt elke maandag op Androidworld een Beste apps van de week en elke zaterdag bespreken we een app in onze rubriek App van de week. Ben je op zoek naar leuke apps, dan ben je dus aan het goede adres op Androidworld. Doorzoek onze grote database aan apps via de links hieronder.

Bedankt Ronald!

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Apps

Dit vind je misschien ook leuk