Debat Direct: officiële app om debatten in Tweede Kamer live te volgen

Debat Direct: officiële app om debatten in Tweede Kamer live te volgen

Debat Direct

De Debat Direct-app biedt een livestream van de actuele debatten in de Tweede Kamer. Daarnaast wordt er extra informatie gegeven over elk agenda-item in de vorm van een toelichting in tekstvorm. Direct Debat maakt het mogelijk om voor bepaalde items een notificatie te ontvangen zodra de livestream start, om te zorgen dat je niets mist.

Het livestreamen is niet de enige functie voor deze Tweede Kamer-app. Zo kan Debat Direct ook gebruikt worden als second screen, voor als er bijvoorbeeld debatten gevolgd worden op TV of vanaf de tribune. Via geluid wordt er dan gesynchroniseerd met de uitzending en zal er extra informatie te zien zijn op smartphone of tablet.

De app heeft geen opvallend of verfrissend design en doet een beetje saai aan. Daarnaast is er gekozen om voor iOS en Android dezelfde vormgeving aan te houden.

Beschikbaarheid

De Tweede Kamer-app Debat Direct is gratis te downloaden door op onderstaande button te klikken.

Debat Direct
Met de Debat Direct-app kunnen debatten van de Tweede Kamer live gevolgd worden. De app is beschikbaar voor zowel Android als iOS. ..

Meer info

Lees meer over:
Amusement

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties