Deal van de Week: Star Walk 2 Night Sky Guide en Prince of Persia

Deal van de Week: Star Walk 2 Night Sky Guide en Prince of Persia

Claudia Rahanmetan

door Claudia Rahanmetan

Laatst geüpdatet

Elke week is er een 'Deal van de week' te vinden in de Play Store, waarin een app en een game worden uitgelicht die sterk zijn afgeprijsd. Deze week zijn Star Walk 2 Night Sky Guide en Prince of Persia.

Star Walk 2 Night Sky View

Star Walk 2 Night View is een in feite een digitale telescoop waarmee van alles over ons zonnestelsel leert. Je kunt planeten, sterrenbeelden en sterren realtime bekijken door je smartphone op de hemel te richten. Daarnaast kun je op zoek gaan naar het ISS-ruimtestation, op beelden inzoomen, maar ook 3D-modellen van sterrenbeelden bekijken.

Star Walk 2 Night Sky Guide kost normaliter €2,99 en nu dus maar €0,10.

Star Walk 2 - Night Sky View

Star Walk 2 - Night Sky View

Star Walk 2 Night Sky Guide is een in feite een digitale telescoop waarmee van alles over ons zonnestelsel leert. Je kunt planeten, sterrenbeelden en sterr ..

Prince of Persia Shadow & Flame

Prince of Persia Shadow&Flame is de remake van de klassieke game Prince of Persia 2. Deze game kwam al in 1993 uit. Prince of Persia Shadow & Flame bevat 14 levels met mooie graphics en is uiteraard aangepast aan de besturing door middel van een touchscreen. Deze game is echt een aanrader voor fans van de klassieke uitvoering.

Prince of Persia Shadow&Flame kost normaal €2,69 en is nu dus maar voor €0,10 aan te schaffen.

Prince of Persia Shadow&Flame

Prince of Persia Shadow&Flame

De meeste mensen zullen Prince of Persia wel kennen, is het niet van de films, dan wel van de klassieke games of één van de remakes. Prince of Persia: ..

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Apps

Dit vind je misschien ook leuk