Darkops bevat uitgebreide collectie wallpapers voor AMOLED-schermen

Darkops bevat uitgebreide collectie wallpapers voor AMOLED-schermen

Darkops : AMOLED Wallpapers

De wallpapers van Darkops : AMOLED Wallpapers werken het beste wanneer je een smartphone hebt dat over een AMOLED-scherm beschikt. Bij zo'n scherm wordt namelijk de kleur zwart weergegeven doordat pixels uit staan. Bij andere schermen wordt gebruik gemaakt van backlight en dat kost extra stroom.

Om stroom te besparen adviseren we het gebruik van een donkere wallpaper. Dit geldt dus vooral voor AMOLED-schermen, die bijvoorbeeld te vinden zijn in Samsung-smartphones. Hoe donkerder de achtergrond (liefst zwart) hoe zuiniger het scherm. Hiermee zorg je dat de grootste accuverbruiker iets zuinger wordt. Ben je geen fan van helemaal zwart, probeer dan een zo donker mogelijke wallpaper uit te zoeken.

De zoektocht naar donkere wallpapers wordt al een stuk makkelijker gemaakt met de app Darkops. Deze app bevat vele honderden wallpapers speciaal voor AMOLED-schermen. Er zijn 10 categorieën om in te zoeken maar via 'Shuffle' kun je ook een willekeurige collectie tevoorschijn toveren. Verder zijn er nog de onderdelen Recent en Favorieten in de navigatiebalk te vinden en is er een zoekknop om op woord te zoeken.

Per wallpaper worden zaken als de grootte, resolutie en het aantal downloads weergegeven. Handig aan deze app is ook de mogelijkheid om de wallpaper te downloaden. Daarnaast kun je de wallpaper ook delen. Darkops biedt ook uitgebreide ondersteuning voor Muzei.

Darkops : AMOLED Wallpapers downloaden

Wil je Darkops : AMOLED Wallpapers ook eens proberen? De app is gratis te downloaden in de Play Store door op onderstaande button te klikken. Voor €1,09 ben je verlost van de advertenties in de app.

Ben je geïnteresseerd in apps die speciaal zijn gemaakt voor het gebruik met AMOLED-schermen? Check dan AMOLED Night Clock en Pixel OFF ook eens.

Darkops : AMOLED Wallpapers
De zoektocht naar donkere wallpapers wordt een stuk makkelijker gemaakt met de app Darkops. Deze app bevat vele honderden wallpapers speciaal voor AMOLED-schermen. E ..

Meer info

Lees meer over:
Personalisatie

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meest gelezen

Lees meer