Hoeveel dagen tot kerst? Deze app helpt je met aftellen

Hoeveel dagen tot kerst? Deze app helpt je met aftellen

Kerstmis is een feest dat draait om gezelligheid en daarom kijken we al lang op voorhand uit naar de feestdagen. Deze app helpt je om letterlijk af te tellen tot de kerstdagen en ze draagt ook bij aan een goede kerstsfeer op jouw telefoon.

Hoeveel dagen tot kerst?

Dat is de vraag die liefhebbers van Kerstmis zich regelmatig opnieuw afvragen. Het is daarom leuk om een app bij de hand te nemen die je meteen aan aan antwoord helpt, zonder dat je die suffe agenda met al die afspraken hoeft te openen. Christmas Countdown is zo'n app en in dit artikel leggen we je uit wat je ermee kan.

Als je de app opent, krijgt je logischerwijs te zien hoeveel dagen je nog dient te wachten op Kerstmis, maar je krijgt ook de uren en minuten te zien. Verder heeft de app een reeks mooie kwalitatieve kerstachtergronden die je ook elke als wallpaper op het startscherm kan instellen.

Hoeveel dagen tot kerst? Deze app helpt je met aftellen
Screenshots van de app

Sneeuwvlokjes en kerstliedjes

De app is tegelijk ook leuk geanimeerd met vallende sneeuwvlokjes en verder begroet Christmas Countdown je ook met een mooie kerstsong. De liedjes zijn 'Deck the Halls' en 'We Wish You a Merry Christmas'. Daarnaast is de AW Adventskalender niet de enige die je dit jaar zal volgen. Elke dag krijg je in deze app een nieuwe suggestie voor een leuke activiteit die je in de kerstsfeer brengt.

En dan is er voor de echte liefhebbers nog de Premium versie. Standaard zijn er al geen advertenties in Christmas Countdown en dus moet de app het hebben van extra functies. De belangrijkste is een widget die het aantal dagen tot kerst toont op je startscherm. Premium-gebruikers krijgen ook nog eens meer liedjes met onder meer Jingle Bells en 'Twelve Days of Christmas'. De betaalde versie kost eenmalig 2,99 euro.

Kijk zeker ook naar onze tips om nieuwjaars- en kerstwensen te versturen en de apps die je helpen met aftellen tot oud en nieuw 2022. Wat denk jij van Christmas Countdown en zijn er nog meer gezellige kerst-app die je kan aanraden? Laat het ons weten in de reacties onderaan dit artikel.

Christmas Countdown
Hoeveel dagen tot Kerst? Het is leuk om een app bij de hand te nemen die je meteen aan aan antwoord helpt op de vraag, zonder dat je die suffe agenda met al die afsp ..

Meer info

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties