Cubeit: de leukste links in één app

Cubeit: de leukste links in één app

Nick Nijland

door Nick Nijland

Laatst geüpdatet

Samen spelen samen delen

De ontwikkelaar van Cubeit begrijpt dat je niet altijd de tijd hebt om die leuke Facebook- en Redditlinks naar al je vrienden te sturen. In de Cubeit-app kun je alle links in groepen zetten zodat aan het einde van de dag, je vrienden rustig alle links kunnen bekijken.

De app bestaat uit 'Cubes'; iedereen kan zo'n cube maken en vrienden via hun e-mailadres toevoegen aan deze groep. Als je in een cube zit kun je daar links, video's en foto's aan toevoegen. Iedereen die hier toegang tot heeft kan dingen toevoegen waardoor je een overzicht krijgt van alle links die jij en je vrienden leuk vinden.

Als je een link toevoegt tovert Cubeit hem om in een 'card', dit zijn kaarten die in het kort laten zien wat de link bevat, waar deze vandaan komt en wie hem geplaatst heeft. Je kunt bij elke kaart een reactie achterlaten of de kaart liken. In principe is het dus een soort reddit-thread waar je zelf content op plaatst waarvan je denk dat jij en je vrienden het leuk vinden.

Beschikbaarheid

Je kunt de app gratis downloaden via onderstaande knop, mits je Androidversie 4.0.3 of hoger hebt.

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Apps

Dit vind je misschien ook leuk