Clubhouse test eindelijk zijn langverwachte Android-app in bèta

Clubhouse test eindelijk zijn langverwachte Android-app in bèta

Clubhouse is inmiddels erg populair op iOS maar Android-gebruikers kunnen nog altijd geen gebruik maken van de audiochatapp. Dat moment komt wel steeds dichterbij nu de Clubhouse als bèta-app beschikbaar is voor een kleine groep Android-gebruikers.

Clubhouse voor Android

Net als TikTok een tijdje geleden, dwingt de populariteit van Clubhouse veel sociale netwerken (Twitter, Facebook, Telegram en Instagram) om met hun eigen audio-only-dienst te komen. Het feit dat Clubhouse de grotere spelers op dit gebied flink heeft wakker geschud, zou ook zo maar eens hun voorsprong kunnen vernietigen. Althans, als het bedrijf nu niet snel met een Android-app komt, en de eerste tekenen dat dit gebeurt zijn er.

Er zijn een paar uitverkorenen die momenteel Clubhouse voor Android kunnen testen, zo vertelt het bedrijf. Het gaat om een bètaversie en in de komende weken worden er meer testers toegelaten.

Android BETA testing beginning. Android is not yet live, but we started rolling a rough beta version out to a handful of friendly testers. If you hear someone saying they are using Clubhouse on the official Android app, please give them a warm welcome! We cannot wait to welcome more Android users to Clubhouse over the coming weeks. :) 

Quote uit de release notes van Clubhouse
Clubhouse test eindelijk zijn langverwachte Android-app in bèta

Clubhouse is momenteel alleen beschikbaar op iOS en dan ook nog eens alleen op uitnodiging. Onlangs werd bekend dat Clubhouse inderdaad sinds januari gestart is met de ontwikkeling van een Android-versie van de app en hopelijk is de lancering ervan nog op tijd. Het kan maar zo zijn dat de audiochatapp een aanzienlijk deel van zijn potentiële gebruikers verliest aan Twitter's Spaces of Telegram's Voice Chat 2.0, die al live zijn op Android.

Kijk jij uit naar de lancering van Clubhouse voor Android? Laat het weten in de reacties onderaan het artikel.

Clubhouse: Drop-in audio cha‪t‬
Clubhouse is een sociaal netwerk net als Facebook en Twitter en bestaat sinds maart 2020. Er is wel een groot verschil tussen Clubhouse en de andere twee grootmachte ..

Meer info

Lees meer over:
Clubhouse

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Net binnen

Lees meer