'Clubhouse is eind deze week voor iedereen beschikbaar'

'Clubhouse is eind deze week voor iedereen beschikbaar'

De audiochatapp Clubhouse zal deze week voor iedereen beschikbaar zijn. Vorige werd de bètaversie van de app in de Google Play Store beschikbaar gesteld.

Beschikbaarheid Clubhouse voor Android

Volgens TechCrunch gaat Clubhouse deze week de beschikbaarheid van zijn app uitbreiden naar de rest van de wereld. De eerste uitrol zou dinsdag van start gaan in Japan, Brazilië en Rusland, en daarna volgen Nigeria en India. De rest van de wereld zou volgens de bronnen van deze website tegen vrijdagmiddag toegang moeten hebben tot de audiochatapp.

Voordat je misschien te enthousiast wordt over het gebruik van Cluhouse, moet je er wel rekening mee houden dat je ondanks wereldwijde beschikbaarheid nog steeds alleen op uitnodiging mee kunt doen. Dit betekent dat je iemand moet vinden die een uitnodiging heeft om jou uit te nodigen om lid te worden van het platform.

'Clubhouse is eind deze week voor iedereen beschikbaar'

Wat kun je doen met Clubhouse?

Clubhouse is een audiochatapp en bestaat sinds maart 2020. In Clubhouse draait het allemaal om audio. Je kan er audiogesprekken met anderen beluisteren maar ook eentje starten. Clubhouse is eigenlijk een experiment dat het beste van podcasts en sociale netwerken zoals Twitter samenbrengt in één sociaal netwerk. De concurrentie heeft de populariteit van Clubhouse inmiddels al opgepikt zoals Twitter's Spaces of Telegram's Voice Chat 2.0. Reddit, Facebook en Spotify werken ook aan hun Clubhouse-variant.

Ga jij gebruik maken van Clubhouse voor Android? Laat het weten in de reacties onderaan het artikel.

Clubhouse: Drop-in audio cha‪t‬
Clubhouse is een sociaal netwerk net als Facebook en Twitter en bestaat sinds maart 2020. Er is wel een groot verschil tussen Clubhouse en de andere twee grootmachte ..

Meer info

Lees meer over:
Clubhouse

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties