Clipboard-functie Swiftkey helpt je gekopieerde teksten terugvinden

Clipboard-functie Swiftkey helpt je gekopieerde teksten terugvinden

Clipboard voor SwiftKey

Wanneer je een stuk tekst kopieert en de nieuwste bètaversie van SwiftKey draait, wordt dit opgenomen in de clipboardfunctie van de toetsenbord-vervanger. Je opent het clipboard, net als de andere opties, door vanaf de linkerkant over het toetsenbord te slepen.

Items op het clipboard verdwijnen automatisch na een uur. Denk je een bepaalde tekst later nog eens nodig te hebben, dan kun je deze vastpinnen. Een druk op de 'more'-knop in het clipboard-paneel brengt je naar een uitgebreidere weergave, waar je ook handmatig nieuwe teksten kunt toevoegen.

Beschikbaarheid

SwiftKey heeft een bètaversie van zijn Android-app náást de reguliere versie in de Play Store staan. Je kunt beide versies installeren door op de onderstaande knop te drukken.

Microsoft SwiftKey Beta
SwiftKey bèta voor Android test nieuwe functies voor deze gratis toetsenbordvervanger voor Android. Wil je altijd de laatste nieuwe mogelijkheden en looks voo ..

Meer info

Microsoft SwiftKey Keyboard
SwiftKey is de applicatie die je huidige toetsenbord vervangt voor Android. Hij leert van je type-gedrag en kan zo de woorden voorspellen die je wilt gebruiken. Er i ..

Meer info

Lees meer over:
Productiviteit

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties