Cinemates: alles van dit komische duo in één app

Cinemates: alles van dit komische duo in één app

Hunter Koppen

door Hunter Koppen

Laatst geüpdatet

De Cinemates zijn 2 Nederlandse jongens die een hoop video's posten op YouTube in het Engels, ze zijn al vrij succesvol en lanceren nu ook een eigen app waarin je alle YouTube kanalen, video's en social media kanalen terug kan vinden in een overzicht.

Vier kanalen

De Cinemates zijn 2 jongens uit Amsterdam die Engelse video's op YouTube posten over van alles en nog wat. Ze hebben al meer dan 200.000 abonnees en als je ze niet kent en een kijkje wil nemen op hun kanaal dan kan dat hier.  Naast hun hoofdkanaal doen deze jongens ook nog andere dingen op andere YouTube. Dit zijn World of Cinemates, PotKast en TheKelvlog en deze zijn ook mee genomen in de applicatie.

Cinemates Screenshots

De app is opgedeeld in 5 delen die onderaan in het menu terug te vinden zijn. In het eerste scherm is er een overzicht te zien van de nieuwste video's van deze verschillende kanalen. Deze zijn allemaal direct af te spelen of te delen vanuit de app. Het tweede scherm laat de verschillende afspeellijsten zien van de verschillende kanalen, hiermee kan je makkelijk naar specifieke video's zoeken. 

Het derde scherm laat een overzicht zien van alle sociale media kanalen die dit duo gebruikt, wat super handig is als fan, omdat je nu nog maar één app nodig hebt om dit allemaal te volgen. Het vierde scherm is een overzicht van afbeeldingen die je jongens plaatsen en het laatste scherm bevat een soundboard van bekende kreten uit hun show, Ahyayeuh!

Beschikbaarheid

De app is gratis te downloaden via onderstaande knop, wel is er Androidversie 4.0 of hoger vereist.

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Apps

Dit vind je misschien ook leuk