Chrome: ken jij deze verborgen animatie in het tabbladscherm al?

Chrome: ken jij deze verborgen animatie in het tabbladscherm al?

Sebastien Marien

door Sebastien Marien

Laatst geüpdatet

Verborgen Chrome-animatie 

Als Android-liefhebbers van het eerste uur denken we soms al snel dat we alle hoekjes van onze telefoon al kennen. De easter egg in Android 10? Al bekend. Het verborgen spelletje in de Google-app? Niets nieuws. Wat dacht je van de Chrome-dinosaurus? Ook al zo'n fossiel. De verborgen opties voor ontwikkelaars activeren? Al lang gedaan.

Toch proberen we het nog een keer met deze, en we willen in de reacties onderaan dit artikel graag in je antwoord zien of je deze verborgen animatie al kende. Google Chrome heeft in de tabblad-weergave een animatie die werkt zodra je meerdere keren je tabblad tevergeefs naar boven sleept. Dat leerden we uit een recent Reddit-bericht. Als je dat herhaaldelijk doet, zie je vervolgens hoe de preview van je tabblad schijnbaar een backflip maakt. Op de achterkant van de voorbeeldweergave zie je ook het Chrome-logo.

De optie werkt al zodra je één geopend tabblad hebt. In onderstaand filmpje zie je de nutteloze, maar tegelijk leuke animatie aan het werk.

Nieuwe tabblad-interface

Toch is er ook minder goed nieuws, want we verwachten dat onze favoriete browser binnenkort een volledig nieuwe weergave van het tabblad-overzicht krijgt. Als je de animatie nog zelf wil uitlokken, is het dus nu de moment. Google werkt al langer aan de mogelijkheid om tabbladen te groeperen, en je kan de functie alvast activeren. We weten ook dat Google naast het tabbladen groeperen de gehele tabblad-interface wil veranderen met recent bezochte websites die worden weergegeven in een carousselmenu.

We hebben ook in het nieuwe tabbladmenu even gezocht naar een verborgen animatie, maar tevergeefs. Hou jij van verborgen 'easter eggs' in Android? Ken jij nog andere verborgen zaken die bijna niemand kent ? laat het ons weten in de reacties onderaan dit artikel.

Google Chrome: snel en beveiligd

Google Chrome: snel en beveiligd

Google Chrome is de officiële browser van Android sinds Android 4.1. Deze browser is snel en wordt zeer regelmatig door Google geüpdatet. Hiermee is het onder ande ..

Gerelateerde artikelen

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Apps

Dit vind je misschien ook leuk