Chrome-browser vanaf nu ook te gebruiken met DayDream VR-headset

Chrome-browser vanaf nu ook te gebruiken met DayDream VR-headset

Dimitry Vleugel

door Dimitry Vleugel

Laatst geüpdatet

Chrome Daydream

Google heeft de Chrome-browser geschikt gemaakt voor gebruik met de Daydream VR-heasdset. Vanaf nu kun je elke website op het web bezoeken met de Daydream op je hoofd. Ook heb je toegang tot alle functies van je Chrome-browser zoals bookmarks, zoeken met je stem, browse-geschiedenis en incognito-modus.

De browser heeft nu ook een functie die alleen te gebruiken is met de Daydream VR-headset op je hoofd. De functie Cinema Mode zal de video's die je in de browser bekijkt optimaliseren voor Daydream. We benadrukken het nog even, je kunt vanaf nu elke video bekijken met je Daydream VR-headset op. Ook de Lenovo Mirage Solo kan gebruik maken van deze update omdat dit product van hetzelfde platform gebruik maakt als Daydream.

Daydream zag tijdens de Google I/O 2016 het daglicht en met dit platform wilde Google een standaard-oplossing bieden voor VR-headsets door het bovenop het Android-platform te laten draaien. Tijdens het Made by Google-event van vorig jaar oktober kondigde Google een nieuwe versie van de Daydream aan. Hierin zitten verbeterde lenzen en materialen.

Gelekte afbeelding van nieuwe Daydream View

Beschikbaarheid

Wanneer je een Daydream of een Lenovo Mirage Solo hebt, kun je vanaf nu browsen met een VR-headset op. Zorg dat je de allerlaatste update van Chrome hebt gedownload en je kunt aan de slag. Wil je het zelf eens ervaren dan kun je de Daydream View kopen voor €149 bij Bol.com.

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Apps

Dit vind je misschien ook leuk