Chrome: binnenkort ook offline webpagina's en video's bekijken

Chrome: binnenkort ook offline webpagina's en video's bekijken

Claudia Rahanmetan

door Claudia Rahanmetan

Laatst geüpdatet

Chrome-browser - Google

Googles webbrowser heet Chrome en is beschikbaar voor verschillende apparaten en besturingssystemen. Voor Android bestaan er meerdere versies van de Chrome-browser. Er is een standaard versie die op bijna elk Androidtoestel wordt meegeleverd maar er zijn ook ontwikkelversies waarin vele functies worden getest alvorens ze naar de stabiele versie komen. Dit zijn Chrome Beta, Chrome Dev en Chrome Canary waarbij de laatste de meest instabiele variant is.

Ben je aan avonturier en wil je als eerste nieuwe mogelijkheden uitproberen in Chrome? Dan zul je moeten accepteren dat deze versies niet altijd even soepel werken. Chrome Beta is wellicht een mooie optie om mee te beginnen.

Offline webpagina's en video's bekijken

Versie 55.0.2883.84 van de Chrome-browser blijkt nu een aantal nieuwe en interessante mogelijkheden naar Android te brengen. Zo is het mogelijk om offline webpagina's en video's te bekijken. Hiervoor ga je naar het menu rechtsbovenin en klik je op het pijltje dat naar beneden wijst. De pagina of video die je op dat moment aan het bekijken was, wordt dan gedownload naar je toestel. Wanneer je dan even geen verbinding met het internet hebt, kun je via het menu en dan de optie 'Downloads' de content terugvinden en bekijken.

Het offline bekijken van content kan uitkomst bieden voor de mensen die een kleine databundel hebben of vaak een slechte internetverbinding ervaren.

Chrome-browser - Google downloaden

De update naar versie 55.0.2883.84 van Chrome zal over een aantal dagen verspreid worden. Het kan dus zijn dat je de update nu nog niet in de Play Store ziet. Dan is het nog even een kwestie van geduld hebben.

Bron: Android Central

Google Chrome: snel en beveiligd

Google Chrome: snel en beveiligd

Google Chrome is de officiële browser van Android sinds Android 4.1. Deze browser is snel en wordt zeer regelmatig door Google geüpdatet. Hiermee is het onder ande ..

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Apps

Dit vind je misschien ook leuk