Chrome-app Hangouts laat je nu ook tekenen

Chrome-app Hangouts laat je nu ook tekenen

Dimitry Vleugel

door Dimitry Vleugel

Laatst geüpdatet

Uithangen

Bij Androidworld gebruiken we Hangouts de hele dag door om met elkaar in contact te blijven en met elkaar te videobellen. Maar hoe goed we de applicatie ook vinden er missen toch nog wel een hele hoop mogelijkheden doe we bij sommige andere diensten wel zien.

Vandaag heeft de Chrome-extensie van Hangouts een update gekregen met een leuke nieuwe mogelijkheid. Via deze applicatie is het nu mogelijk om een tekening te maken en te versturen naar je gesprekpartners. Handig voor als je met een diagram of tekening je punt wilt verduidelijken.

Hangouts

Door met je muis over het camera-icoon te gaan zie je een extra teken-icoontje verschijnen, wanneer je deze selecteert, kom je in het teken-menu. Je kunt de kleur kiezen waarmee je wil tekenen net als de vorm en de dikte van de lijnen die je gaat zetten. Met het camera-icoon kun je een foto inladen en deze bewerken met de pen.

Beschikbaarheid

Deze functie is dus alleen beschikbaar via de Chromebrowser met de speciale Hangouts-extensie. Deze kun je downloaden uit de Chrome Web Store, mocht je deze al hebben en de mogelijkheid om te tekenen doet het nog niet dan moet je hem even opnieuw installeren. Happy drawing!

Ronald bedankt voor de tip

Hangouts

Hangouts

Hangouts is de vervanger van Talk en is een messengerapplicatie. Deze concurrent van WhatsApp maakt het mogelijk berichten via internet te versturen, maar ook het ve ..

0 reacties

Apps

Dit vind je misschien ook leuk