Cast Store: alle Chromecast-apps voor Android op een rij

Cast Store: alle Chromecast-apps voor Android op een rij

Cast Store for Chromecast

De Chromecast, een klein handig apparaatje van Google om content mee te streamen via de HMDI-poort van een TV is inmiddels ook in Nederland te koop. Er zijn steeds meer applicaties die ondersteuning hebben voor deze handige gadget, maar ze zijn vaak lastig te vinden in de Play Store. Cast Store for Chromecast pakt dat probleem en en geeft heel simpel de Android-apps weer die ondersteuning hebben voor Chromecast. Het downloaden van de apps gaat gewoon via de Play Store, dus in principe is dit veilig. Deze app biedt een simpel overzicht, downloadlinkjes en Chromecast-nieuws, handig. Cast Store volgt de ontwerprichtlijnen van Google, absoluut een pluspunt van deze app.

Beschikbaarheid

Cast Store for Chromecast is gratis te downloaden door op onderstaande link te klikken. Er is geen Chromecast vereist om de app zelf te gebruiken, maar het heeft weinig nut Chromecast-apps te downloaden zonder een Chromecast. Heb jij al een Chromecast (besteld)?

Lees meer over:
Tools

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties