Car Throttle:  de app voor de echte autoliefhebber

Car Throttle: de app voor de echte autoliefhebber

Nick Nijland

door Nick Nijland

Laatst geüpdatet

Autoliefhebbers

Het laatste nieuws van je favoriete merken, je favoriete races en viral autonieuws, dat is waarom jij als autoliefhebber Car Throttle moet installeren. Op de homepagina van de app zie je onder elkaar in het kort het laatste nieuws. Je kunt het een beetje vergelijken met je wall op Facebook. Mensen kunnen berichten punten toekennen en een berichtje achterlaten. Jij kunt zelf kiezen wie je volgt en dus zelf bepalen hoe je feed eruit ziet.

De app haalt nieuws op uit allerlei community's binnen de autowereld zodat je selectiever nieuws voorgeschoteld krijgt. Deze communities zijn bijvoorbeeld: Australian Cars, Garage, Audi Owners en Bikes. Voor iedere auto- en motorliefhebber wat wils dus. Je kunt zelf een bericht toevoegen aan een community door links onderin op het blauwe rondje te drukken en zo de discussie aanzwepen of een nieuwe beginnen. Als je van auto's houdt en vooral van praten over auto's, dan is deze app wat voor jou.

Beschikbaarheid

Je kunt de app gratis downloaden via de button hieronder, mits je android versie 3.0 en hoger hebt.

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Apps

Dit vind je misschien ook leuk