BVN Live maakt televisie kijken in het buitenland eenvoudiger

BVN Live maakt televisie kijken in het buitenland eenvoudiger

BVN

BVN is een publieke televisiezender die alleen in het buitenland uitzendt. Hierbij worden alleen uitzendingen getoond van de Nederlandse en Belgische publieke omroepen. Met de BVN Live-app voor Android is het eenvoudig om deze uitzendingen via smartphone of tablet te bekijken.

De app werkt alleen in het buitenland. Dit heeft te maken met afspraken die BVN heeft gemaakt met de Nederlandse en Belgische publieke omroepen en heeft met uitzendrechten te maken. Doordat de locatie gecheckt moet worden, is er toestemming tot de locatie van de smartphone nodig, waar expliciet toestemming voor wordt gevraagd. Via de instellingen is het mogelijk te kiezen om de locatie via IP-adres te bepalen, maar dit kan in sommige gevallen niet werken, waardoor er geen uitzendingen te zien zijn.

Web-app voor Android

In de BVN Live-app is ervoor gekozen om een web-app te presenteren, die generiek is voor Android en iOS. Hierdoor zijn er geen herkenbare elementen aanwezig en zien we bijvoorbeeld het menu aan de linkerzijde zitten. De BVN Live-app is niet bijzonder uitgebreid en heeft als basisfunctie het tonen van de programmering en de mogelijkheid om live tv te kijken. Daar houdt het dan ook op voor de app. Ook al is de BVN-app niet hoogstaand, het is wel een handige manier om met Nederland of België verbonden te blijven als je in het buitenland woont of (voor langere tijd) op vakantie bent.

Beschikbaarheid

BVN Live is gratis te downloaden via onderstaande button. Zoals aangeven, de app werkt alleen in het buitenland, dus niet in Nederland of België.

BVN Live
Met de BVN Live-app voor Android is het eenvoudig om Nederlandse of Belgische TV te kijken in het buitenland. De apps is speciaal bedoeld voor Nederlanders en Belgen ..

Meer info

Lees meer over:
Amusement

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Net binnen

Beste telefoons onder de 300 euro

Back to School themaweek op Androidworld

Lees meer