Buienradar Watch app is terug van weggeweest

Buienradar Watch app is terug van weggeweest

Claudia Rahanmetan

door Claudia Rahanmetan

Laatst geüpdatet

Buienradar heeft de afgelopen tijd niet stilgezeten tijdens de extreme droogte. Er staat namelijk een update in de Play Store klaar en die brengt een oude bekende terug op het toneel.

Buienradar Watch

Buienradar Watch is onlangs voor de Apple Watch opnieuw uitgebracht en nu komt de app ook weer naar Wear OS. De app voor smartwatches met Wear OS maakt onderdeel uit van de reguliere Buienradar-app en vind je in de Play Store op jouw slimme horloge.

De Buienradar Watch app is weer terug van weggeweest! Naar buiten? Check op jouw Watch de vertrouwde Buienradar, regengrafiek en het weerbeeld komende uur. Komende maanden volgen nog meer features! Let op, de Buienradar Watch App is alleen beschikbaar in de Google Play Store. Verder bevat deze updates ook wat verbeteringen onder de motorkap van onze app.

Changelog in Google Play

Zodra je de app hebt geïnstalleerd, kun je op je smartwatch de app openen en drie schermen met informatie bekijken. Allereerst is er de vertrouwde de buienradar met verloop van de buien over het land. Daarnaast is er een regengrafiek die aangeeft hoe laat er een bui bij jou in de buurt gaat vallen. Tenslotte is er een scherm met de verwachting voor het komende uur in graden Celsius, aantal mm’s regen, windsnelheid en verwachte windstoten.

Gerelateerde artikelen

Naast de smartwatch-app heeft Buienradar onlangs nog meer nieuwe mogelijkheden gekregen. Zo zijn er twee Europese weerkaarten toegevoegd. Daarmee krijg je via meer inzicht van het weer op vakantie. Daarnaast kan de app op buitenlandse locaties nu ook een regengrafiek voor de komende 24 uur weergeven. De app bevat tevens een muggenradar, een bbq-radar, een hooikoortsradar en een Weerzine met artikelen over het weer. Onlangs schreven we over onze favoriete weerapps voor Android en daar heeft Buienradar ook een plekje gekregen.

Ben jij gebruiker van Buienradar (Plus) of zijn er ook andere weerapps die je vaak gebruikt? Laat het ons weten in de reacties.

Buienradar - weer

Buienradar - weer

De Buienradar-app is in totaal meer dan 5,5 miljoen keer gedownload uit de Play Store en de App Store van Apple. De dienst geeft al jarenlang regenradarbeelden en we ..

Bedankt voor de tip, Ronald!

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Apps

Dit vind je misschien ook leuk