Dit zijn de 2 nieuwe meldingen in de Buienradar-app

Dit zijn de 2 nieuwe meldingen in de Buienradar-app

Nieuwe meldingen

Buienradar was de eerste Nederlandse app die voor Android uitkwam en de website zelf bestaat al 12 jaar. In 2011 werden de website en bijbehorende apps overgenomen door RTL waarna de ontwikkeling van de app zich uitbreidde van het tonen van buien naar een uitgebreid weerplatform. De Buienradar-app is in totaal meer dan 5,5 miljoen keer gedownload uit de Play Store en de App Store van Apple.

Inmiddels is de app aanbeland bij versie 6.2 en deze update geeft het meldingenscherm een nieuw uiterlijk en tevens twee nieuwe meldingen:

- dagelijks weerbericht: ontvang dagelijks een korte weer update voor uw locatie - zelfs in het buitenland

- muggenmelding: krijg een melding als de verwachte muggenoverlast hoog is op uw locatie

Meldingen in de Buienradar-app

Net als de buienmelding kunnen de bovenste twee ingesteld worden op locatie en tijd zodat je zelf kunt bepalen waar en wanneer je de meldingen ontvangt. Je kan hier ook meldingen ontvangen in het weekend aanvinken.

Meldingen in de Buienradar-app

Het team van Buienradar test momenteel ook met de navigatiebalk onderin de app. Op deze manier is het makkelijker om in de app te navigeren. Niet iedereen ziet deze balk al onderin maar ondergetekende wel. We zien steeds meer Nederlandse apps deze nieuwe manier van navigeren integreren in hun apps. Voorbeelden zijn de NOS-app, NU.nl-app, Bol.com-app en Jumbo-app. Degene die niet zijn ingeloot in deze test zullen nog het zijmenu (hamburgermenu) in de app zien.

Buienradar-app

Buienradar downloaden

Buienradar is gratis als app te downloaden door op onderstaande button te klikken. Voor €1,79 per jaar kun je de advertenties in de app afkopen. Zie jij de navigatiebalk al onderin de app?

Buienradar - weer
De Buienradar-app is in totaal meer dan 5,5 miljoen keer gedownload uit de Play Store en de App Store van Apple. De dienst geeft al jarenlang regenradarbeelden en we ..

Meer info

Lees meer over:
Weer Buienradar - weer

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties