Buienradar geeft nu ook regenvoorspelling voor de komende 8 uur

Buienradar geeft nu ook regenvoorspelling voor de komende 8 uur

Claudia Rahanmetan

door Claudia Rahanmetan

Laatst geüpdatet

De makers van de populaire app Buienradar hebben een veelgevraagde functie via een update naar de app gebracht, een regenvoorspelling voor de komende 8 uur op jouw locatie.

8-uurs regenvoorspelling in Buienradar

Voor degenen die een tussenoplossing zochten voor een tijdsbestek tussen 3 uur en 48 uur is er nu een oplossing. De Buienradar-app geeft vanaf nu namelijk ook de regenvoorspelling voor de komende 8 uur op je locatie weer. Gebruikers van de app kunnen nu dus kiezen tussen 48 uur, 24 uur, 8 uur en 3 uur. Als laatste is er een optie om een uur terug te kijken. Buienrader teaset in de Play Store meteen ook naar nieuwe aankomende functies die de weerapp krijgt.

Buienradar geeft nu ook regenvoorspelling voor de komende 8 uur

Veelgevraagd, en nieuw in de app: de +8 uur Buienradar! Zie de regenvoorspelling voor de komende 8 uur op jouw locatie. Ook in deze update hebben we een crash opgelost, is cookie wall verbeterd en is de app klaar gestoomd voor nieuwe features!

Omschrijving in de Google Play Store
Buienradar geeft nu ook regenvoorspelling voor de komende 8 uur

Buienradar was de eerste Nederlandse app die voor Android uitkwam en de website zelf bestaat al 15 jaar. In 2011 werden de website en bijbehorende apps overgenomen door RTL. In eerste instantie liet Buienradar voornamelijk zien waar buien vielen door middel van een bewegende weerkaart, maar inmiddels is Buienradar uitgegroeid tot een uitgebreid weerplatform. In 2020 werd het Plus-abonnement geïntroduceerd voor degenen die de niet meer lastig gevallen willen worden door advertenties.

Buienradar downloaden

Buienradar is gratis te downloaden voor Android in de Play Store en voor iOS in de App Store. Met het Buienradar Plus-abonnement koop je de advertenties af voor 3,49 euro per jaar. Dat is omgerekend 0,29 euro per maand. Laat ons in de reacties weten wat je van de nieuwe 8-uurs regenvoorspelling vindt en welke nieuwe functies je in de toekomst hoopt te zien voor de Buienradar-app!

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws over de leukste Nederlandse apps? Download dan onze gratis Android-app en wordt lid van onze actieve Android-community. Je kan ons ook volgen op Telegram en Twitter.

Buienradar - weer

Buienradar - weer

De Buienradar-app is in totaal meer dan 5,5 miljoen keer gedownload uit de Play Store en de App Store van Apple. De dienst geeft al jarenlang regenradarbeelden en we ..

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Apps

Dit vind je misschien ook leuk