Buienradar voert prijswijziging Plus-abonnement door

Buienradar voert prijswijziging Plus-abonnement door

Buienradar - weer

De Buienradar-app is een oudgediende in de Play Store en voorziet ons al sinds jaar en dag van het laatste weernieuws. Je ziet in deze app niet alleen erg eenvoudig de regenval en het aantal millimeter regen, maar ook een handige satellietweergave van de regenval op jouw locatie. Buienrader heeft ook een 1-uursterugblik, 3-uursverwachting, 24-uursverwachting en 48-uursverwachting. Daarnaast kan je ook de weersvoorspelling voor de komende 14 dagen opvragen, het RTL Weer bekijken en meldingen van nattigheid ontvangen.

De app komt tevens met een Buienradar Plus-abonnement voor degenen die de niet meer lastig gevallen willen worden door advertenties. Dit abonnement kostte 1,79 euro per jaar maar wordt nu opgehoogd naar 3,49 euro per jaar. Dat is omgerekend 0,29 euro per maand. De prijswijziging verschijnt bij abonnementen in de Play Store en in de instellingen van de Buienradar-app. De Play Store-omschrijving van de app is nog niet aangepast.

Wanneer gaat de prijswijziging in?

De prijswijziging is al doorgevoerd en gaat dus per direct in. Mocht je dus nog voor een Buienradar Plus-abonnement willen gaan, dan zal je vanaf nu de nieuwe prijs moeten betalen. Dat bedrag heb je met een app als Google Opinion Rewards zo bij elkaar gespaard.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws over de leukste Nederlandse apps? Download dan onze Android-app en volg ons op Telegram en Twitter.

Buienradar - weer
De Buienradar-app is in totaal meer dan 5,5 miljoen keer gedownload uit de Play Store en de App Store van Apple. De dienst geeft al jarenlang regenradarbeelden en we ..

Meer info

Lees meer over:
Weer Buienradar - weer

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Net binnen

Lees meer