Borderlight live wallpaper geeft meer kleur aan je schermranden

Borderlight live wallpaper geeft meer kleur aan je schermranden

Borderlight live wallpaper

Borderlight live wallpaper is een app van XDA-lid dax105 speciaal gemaakt voor de OnePlus 6 alhoewel het ook op andere smartphones werkte. De wallpaper laat de randen van je smartphone oplichten met een gekleurde rand. Vele anderen hadden ook interesse in deze gekleurde randen. Vandaar dat de ontwikkelaar een update voor de app heeft gemaakt. Hierdoor kan de live wallpaper ook op andere telefoons gebruikt worden.

Screenshot van Borderlight live wallpaper

De Borderlight live wallpaper kan zowel op het homescreen als het vergrendelscherm gebruikt worden en bevat nog een aantal instelmogelijkheden. Je kan bijvoorbeeld de randen dikke maken, de snelheid van het oplichten aanpassen en de hoeken in grootte instellen. Zo kan de wallpaper op elke telefoon goed ingesteld worden. Daarnaast is de gekleurde rand rondom de notch aan te passen aangezien niet iedereen een smalle notch op zijn toestel heeft. Met mensen met een Google Pixel 3 XL is dus ook rekening gehouden. Verder kun je nog een achtergrondfoto instellen, de instellingen opslaan en exporteren.

De app is niet op elk apparaat getest, dus er is geen garantie dat de wallpaper op elk toestel ar behoren draait. De ontwikkelaar is in ieder geval zeer actief en bereid om nieuwe functies toe te voegen. Deze eerste nieuwe app is zelfs gisteren vrijgegeven en er is al een update uitgebracht met nieuwe functies, bugfixes en meer.

Borderlight live wallpaper downloaden

Wil je Borderlight live wallpaper ook proberen? Je kunt de nieuwe APK hier op het XDA-forum downloaden.

Via: XDA

Lees meer over:
Personalisatie

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties