Beste Android-apps in de Google Play Store week 37

Beste Android-apps in de Google Play Store week 37

Sebastien Marien

door Sebastien Marien

Laatst geüpdatet

In 'Beste Android-apps' bespreken we elke keer een selectie aan toffe apps die je kunnen inspireren. Dit keer bespreken we onder meer een app voor Game of Thrones-fans, dé Post-it-app en een streamapp voor lokale media.

BubbleUPnP for DLNA/Chromecast

Heel wat mensen zullen al bekend zijn met de mediastreamer Plex, maar BubbleUPnP is een mogelijk alternatief. Je streamt met deze app al je muziek, foto's en video's die lokaal op je telefoon of op een NAS is opgeslagen.

Wat in het bijzonder interessant is, zijn de geavanceerde Chromecast-functies. Je kan bijvoorbeeld ondertiteling toevoegen aan een videobestand, om deze filmpjes dan op je tv te streamen. Je wal wel merken dat sommige functies achter een betaalmuur zitten, maar je kan ze relatief goedkoop ontgrendelen met één enkele betaling.

BubbleUPnP for DLNA/Chromecast

BubbleUPnP for DLNA/Chromecast

Heel wat mensen zullen al bekend zijn met de mediastreamer Plex, maar BubbleUPnP is een mogelijk alternatief. Je streamt met deze app al je muziek, foto's en vi ..

Post-it®

Ja hoor, dit is de officiële Post-it®-app, bekend van de plakbriefjes. Je kan een virtueel bord vol post-its samenstellen in de kleuren die je maar wil. Verder kan je ook je post-its met de camera fotograferen om ze dankzij handschriftherkenning te digitaliseren.

Als laatste is er de mogelijk om je bord te delen met anderen, of je kan het rechtstreeks exporteren naar apps zoals Microsoft Word, Excel, PowerPoint en Trello. Het is ook mogelijk om fysieke plakbriefjes te bestellen, en de app pakt uit met speciale edities.

Post-it®

Post-it®

Ja hoor, dit is de officiële Post-it®-app, bekend van de plakbriefjes. Je kan een virtueel bord vol post-its samenstellen in de kleuren die je maar wil. Verde ..

A World of Ice and Fire

Veel fans van de boeken van George R. R. Martin en Game of Throne zullen momenteel de nieuwe HBO-serie 'House of the Dragon' bekijken. Regelmatig hoor je daarin namen en plaatsen, en de kans is groot dat deze niet altijd een belletje doen rinkelen. Wat was nu weer die Dragonstone-burcht? Dat kan je uitgebreid onderzoeken met de app A World of Ice and Fire.

De app bevat biografieën van meer dan 600 personages en er is informatie van meer dan 550 plaatsen, belangrijke families, religies, groepen en wezens. Verder kan je ook de kaarten van Westeros en Essos raadplegen.

A World of Ice and Fire

A World of Ice and Fire

Veel fans van de boeken van George R. R. Martin en de Game of Thrones-serie zullen momenteel de nieuwe HBO-serie House of the Dragons volgen. Regelmatig hoor je daar ..

Radio Garden

Met de app Radio Garden kan je luisteren naar duizenden internetradio's van over de hele wereld. Het leuke aan deze app is dat ze radiostations op kaart toont, en zo je kan je dus heel makkelijk op zoek naar een lokale zender. Je volgt zo makkelijk wat er speelt wereldwijd. Radio Garden voegt ook af en toe nieuwe zenders toe, en radiostations die inactief zijn, worden verwijderd.

Radio Garden

Radio Garden

Met de app Radio Garden kan je luisteren naar duizenden internetradio's van over de hele wereld. Het leuke aan deze app is dat ze radiostations op kaart toont, en zo ..

Meer apps!

Je vindt elke maandag op Androidworld een Beste apps van de week en elke zondag bespreken we een app in onze rubriek App van de week. Ben je op zoek naar leuke apps, dan ben je dus aan het goede adres op Androidworld. Doorzoek onze grote database aan apps via de links hieronder.

Gerelateerde artikelen

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Apps

Dit vind je misschien ook leuk