Beste apps om Formule 1 in 2022 te volgen (+goede deal voor Viaplay)

Beste apps om Formule 1 in 2022 te volgen (+goede deal voor Viaplay)

Jelle Passchier

door Jelle Passchier

Laatst geüpdatet

Over een kleine week gaat het Formule 1-seizoen weer van start. Van 23 tot en met 25 februari vinden dan namelijk de eerste testdagen op het 'Circuit de Catalunya' in Barcelona plaatst. Ook dit seizoen hoef je weer niets van de races te missen want ook dit jaar zijn er, naast de tv-uitzendingen, weer diverse apps beschikbaar om de Formule 1 te kunnen volgen. Al is er dit jaar wel het een en ander veranderd.

Viaplay

Op 1 maart 2022 rolt de Nordic Entertainment Group (NENT) zijn Viaplay officieel uit in Nederland. Viaplay levert ook een app. Deze app wordt beschikbaar voor Android-smartphones en -tablets en zal ook werken in combinatie met een Chromecast en diverse smart-tv’s. Viaplay gaat 13,99 euro per maand kosten en is te verkrijgen via Viaplay zelf, of via partners als VodafoneZiggo en KPN. Via deze partners zijn er overigens ook een aantal acties. Zo kunnen nieuwe klanten bij KPN een jaar lang gratis kijken. Hierover lees je meer in dit artikel.

Bij VodafoneZiggo kun je een introductiekorting krijgen, je betaalt voor de eerste maanden dan 5 euro per maand. Hierna betaal je bij deze korting tot aankomende augustus 9,99 euro per maand. Hierna zal ook hier de prijs op 13,99 euro per maand komen te liggen. Via linkjes hieronder vind je nog meer informatie over Viaplay en kun je app alvast downloaden.

Viaplay zelf biedt echter ook een aanbieding. Ze bieden Viapalay namelijk aan 99 euro per jaar, dit staat gelijk aan 8,25 euro per maand en is hiermee goedkoper dan KPN en VodafoneZiggo. Je moet hiervoor wel vóór 28 februari een abonnement bij Viaplay zelf afsluiten.

Viaplay

Viaplay

Wat is Viaplay? Viaplay is een videostreamingdienst die vanaf 1 maart naar Nederland komt. Met een Viaplay-abonnement kijk je naar premium live sport waar ..
Beste apps om Formule 1 in 2022 te volgen (+goede deal voor Viaplay)

Photo by Spencer Davis on Unsplash

Formula Race Calendar 2022  

Formula Race Calendar 2022 is een eenvoudigere app waarin je kunt zien wanneer welke race plaatsvindt. Ook kun je in de app verschillende resultaten bekijken en de verschillende tussenstanden in het constructeurskampioenschap en het klassement bij de coureurs zien. De app is vooral geschikt voor degene die op zoek is naar een snelle en simpele manier de Formule 1 bij te houden. Wie dit zoekt, heeft aan de Formule Race Calender 2022 een goede app.

Formula Race Calendar 2021

Formula Race Calendar 2021

Formula Racing Calendar is een eenvoudigere app, want ze ge biedt geen real-time informatie tijdens de races. De app is - zoals de naam doet vermoeden - in de eerste ..

F1 TV Pro

Op F1 TV Pro kun je, naast alle trainingen, kwalificaties en races, ook genieten van onboard-videobeelden van de coureurs. Hierbij kun je kiezen om slecht één enkele rijder de hele race te volgen en ook toegang te krijgen tot al zijn boardradio’s. Hiermee beleef je de race op een hele andere manier, echt een aanrader om dit eens uit te proberen. F1TV Pro biedt verder ook de mogelijkheid om rondetijden, interval's en andere race-informatie te kunnen zien.

Een klein nadeel dat kleeft aan F1 TV Pro is dat er geen Nederlands commentaar ondersteunt wordt. Al weten we natuurlijk ook nog niet hoe goed het nieuwe Nederlandse commentaarduo op Viaplay gaat zijn... F1 TV Pro sluit je op dit moment af voor 64,99 euro per jaar of 7,99 euro per maand.

F1 TV

F1 TV

F1 TV is de nieuwe abonnementsdienst van de Formule 1-autosport.  Het is de ideale app voor de fanatieke Formule 1-fan, omdat je toegang krijgt t ..

In F1 TV Pro kun je naar live boardradio's luisteren

FormulaZone

Voor degenen die echt helemaal in de geschiedenis van de Formule 1 willen duiken is er de app FormulaZone. In FormulaZone is het namelijk mogelijk om raceresultaten van 1950 tot en met vandaag terug te zien. Zo kun je bijvoorbeeld zien wie er in 2013 alle races in de tweede helft van het seizoen won en hiermee met uiteindelijk 397 punten ruimschoots kampioen werd.

Weet jij over wie ik het heb, laat het dan weten in de reacties onder dit artikel. En weet jij verder nog goede F1-apps? Laat dit dan ook achter in de comments.

FormulaZone

FormulaZone

FormulaZone is de app die een indrukwekkende databank aan informatie bevat, want je kan raceresultaten bekijken van 1950 tot vandaag. Gelukkig bevat FormulaZone ook ..

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Apps

Dit vind je misschien ook leuk