Beste Android-apps in de Google Play Store (week 39)

Beste Android-apps in de Google Play Store (week 39)

Sebastien Marien

door Sebastien Marien

Laatst geüpdatet

In 'Beste Android-apps' bespreken we elke keer een selectie aan toffe apps die je kunnen inspireren. Dit keer bespreken we onder meer een app voor Marvel-fans, een mooie weerberichtapp en een tool om liedjes te maken.

Song Maker - Music Mixer

Er zijn veel apps waarmee je zelf muziek kan maken, maar de kwaliteit kan erg verschillen. In Song Maker - Music Mixer kan je verschillende instrumenten en opnames met elkaar mixen via handige audiosporen. De app bevat heel wat gratis geluiden met muziektracks. Op die manier kan je zelf muziek maken in verschillende genres.

In de app is het daarnaast mogelijk om rechtstreeks geluidsopnames te maken, bijvoorbeeld zang, en die vervolgens te gebruiken. Als de mogelijkheden van Song Maker - Music Mixer iets te overweldigend zijn, dan kan je eerst een tutorial volgen.

Song Maker - Music Mixer

Song Maker - Music Mixer

Er zijn veel apps waarmee je zelf muziek kan maken, maar de kwaliteit kan erg verschillen. In Song Maker - Music Mixer kan je verschillende instrumenten en opnames m ..

TED

Dankzij Ted Talks kan je je kennis verrijken over alle soorten van onderwerpen. Je luistert telkens naar een ervaringsdeskundige die ononderbroken aan het woord is en zijn kennis of mening deelt. In de TED-app zijn meer dan 3.000 video's met ondertiteling in het Nederlands.

De video's die je interessant vindt een bladwijzer geven zodat je ze kan beluisteren als je er de tijd voor hebt. Je kan ook filteren op onderwerp of om je stemming van het moment. Ten slotte is het mogelijk om afbeeldingen te downloaden zodat je ze ook zonder internetverbinding kan beluisteren.

TED

TED

Dankzij Ted Talks kan je je kennis verrijken over alle soorten van onderwerpen. Je luistert telkens naar een ervaringsdeskundige die ononderbroken aan het woord is e ..

Marvel Unlimited

Fans van de Marvel-comics, films en series moeten zeker eens kijken naar de Marvel Unlimited-app. Je vindt er meer dan 30.000 strips van alle bekende superhelden. Van Iron Man tot Thor en Guardians of the Galaxy.

De app is niet gratis, want ze werkt met een abonnementsformule. Vervolgens kan je comics offline beschikbaar maken en je kan voortgang in de verhalen die je leest op al je apparaten synchroniseren. Marvel Unlimited bevat ook gepersonaliseerde aanbevelingen voor verhalen en gidsen die je vertellen welke verhalen opeenvolgend zijn.

Marvel Unlimited

Marvel Unlimited

Fans van de Marvel-comics, films en series moeten zeker eens kijken naar de Marvel Unlimited-app. Je vindt er meer dan 30.000 strips van alle bekende superhelden. Va ..

Yahoo Weer

Er zijn zoveel uitstekende weerberichtapps in de Play Store, en daarom kan het op zaken zoals het design aankomen als je een keuze maakt tussen verschillende apps. Yahoo Weer heeft onlangs volledig vernieuwde vormgeving gekregen, en die is absoluut geslaagd. De app bevat prachtige foto's die transparant op de achtergrond van de interface te zien zijn.

Uiteraard bevat de app ook alle basisinformatie die je verwacht in een weerapp, waaronder: 10-daagse en 24-uurs temperatuurverwachtingen, interactieve radar-, satelliet-, temperatuur- en windkaarten, waarschuwingen voor extreem weer, tijden van zonsopkomst en zonsondergang, wind- en luchtdrukmodules, een luchtvochtigheidssensor, de UV-index, neerslagkans en natuurlijk ook widgets op het startscherm.

Yahoo Weer

Yahoo Weer

De Yahoo! Weatherapp presenteert het weer op een mooie manier. Door te scrollen naar boven krijg je alle extra info die je nodig hebt. Een complete app, met veel inf ..

Meer apps!

Je vindt elke maandag op Androidworld een Beste apps van de week en elke zondag bespreken we een app in onze rubriek App van de week. Ben je op zoek naar leuke apps, dan ben je dus aan het goede adres op Androidworld. Doorzoek onze grote database aan apps via de links hieronder.

Gerelateerde artikelen

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Apps

Dit vind je misschien ook leuk