Beste Android-apps in de Google Play Store week 9

Beste Android-apps in de Google Play Store week 9

Sebastien Marien

door Sebastien Marien

Laatst geüpdatet

In 'beste apps' bespreken we elke keer een selectie aan toffe apps die je kunnen inspireren. Dit keer brengen we onder meer een takenlijst, een browser voor gamers en een app die je begeleidt om aan yoga te doen.

ToDo-lijst, Takenlijst

Er zijn zoveel verschillende takenlijstjes in de Play Store, maar als je naar zo'n app zoekt, kan je best ook ToDo-lijst, Takenlijst overwegen. De app zet in op een gebruiksvriendelijke interface en de mogelijkheid om taken te groeperen. Een troef zijn ook de aanpasbare widgets en de mogelijkheid om je taken vanuit Google te synchroniseren in twee richtingen. En wanneer je geen handen vrij hebt kan je een taak snel toevoegen via spraak. Er zijn ten slotte ook slimme meldingen die je naar wens kan instellen. De app heeft een uitstekende Play Store-beoordeling.

ToDo-lijst, Takenlijst

ToDo-lijst, Takenlijst

Er zijn zoveel verschillende takenlijstjes in de Play Store, maar als je naar zo'n app zoekt, kan je best ook ToDo-lijst, Takenlijst overwegen. De app zet in op een ..
Beste Android-apps in de Google Play Store week 9

Opera GX: Gaming Browser

Smartphones worden vandaag soms op maat van gamers gemaakt. het gaat om high-end telefoons met speciale rgb-verlichting en kwalitatieve schermen. De Opera GX: Gaming Browser wil ook gamers aanspreken en dat doet het met zijn design en ingebouwde bibliotheek van spellen. De app pakt uit met speciale thema's en je kan vlot je gegevens synchroniseren met je desktop. De app is gemaakt door het team achter de normale Opera-browser.

Opera GX laat je ook advertenties blokkeren en er is een speciale eenhandsmodus voor gebruik achter je gaming-toetsenbord. De app heeft daarnaast ook een nieuwsgedeelte, in feite een feed met het laatste gamingnieuws over nieuwe releases.

Opera GX: Gaming Browser

Opera GX: Gaming Browser

Smartphones worden vandaag soms op maat van gamers gemaakt. het gaat om high-end telefoons met speciale rgb-verlichting en kwalitatieve schermen.  Opera GX: Gam ..

Yoga | Down Dog  

Down Dog is een populaire app die je laat kennis maken met Yoga. De app begeleid je met oefeningen voor mensen met verschillende oefenniveaus en in totaal zijn er meer dan 60.000 oefeningen. Naarmate je de app meer gebruikt en meer geoefend raakt, introduceert ze geleidelijk aan meer soorten van oefeningen. Je wordt ook via een yoga-instructeur begeleid en je mag zelf een stem kiezen die je aangenaam vindt. In de app zit tot slot ook een kalender ingebouwd zodat je je voortgang van de vorige dagen en weken kan herbekijken.

Yoga | Down Dog

Yoga | Down Dog

Down Dog is een populaire app die je laat kennis maken met Yoga. De app begeleid je met oefeningen voor mensen met verschillende oefenniveaus en in totaal zijn er me ..
Beste Android-apps in de Google Play Store week 9

SHAREit: Share & File Manager

Je zal in de Play Store heel wat apps vinden om bestanden te beheren of ze met anderen te delen, maar deze app combineert de twee. SHAREit laat je door de mappen van je telefoon bladeren en er zijn verschillende methodes om een bestand te delen. Dat kan bijvoorbeeld door de ander een QR-code te scannen op je scherm en SHAREit belooft datatransfersnelheden tot 42 MB/s.

Daarnaast is de bestandsbeheerder gebruiksvriendelijk en deze app heeft een ingebouwde muziekspeler zodat je SHAREit niet onnodig hoeft te verlaten. Deze app kan je wel vervelende meldingen sturen, dus schakel die gewoon uit als ze je storen.

SHAREit: Share & File Manager

SHAREit: Share & File Manager

Je zal in de Play Store heel wat apps vinden om bestanden te beheren of ze met anderen te delen, maar deze app combineert de twee. SHAREit laat je door de mappe ..

Meer apps!

Je vindt elke maandag op Androidworld een Beste apps van de week en elke zondag bespreken we een app in onze rubriek App van de week. Ben je op zoek naar leuke apps, dan ben je dus aan het goede adres op Androidworld. Doorzoek onze grote database aan apps via de links hieronder.

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Apps

Dit vind je misschien ook leuk