Beste Android-apps in de Google Play Store week 6

Beste Android-apps in de Google Play Store week 6

Sebastien Marien

door Sebastien Marien

Laatst geüpdatet

Elke maandag bespreken we in de rubriek 'Beste Android-apps' een selectie aan toffe apps met een hoge score in de Google Play Store. Dit keer hebben het onder meer over een app om alle soorten data te organiseren, een ultieme app met tips en een app om zelf formulieren te maken.

Memento Database

Memento Database zorgt ervoor dat alle soorten van data op een gestructureerde manier is georganiseerd. Dat klinkt vaag en daarom volgen enkele voorbeelden. Dit is de app waar je een inventaris maakt van alle wijnen uit je wijnkelder, maar net zo goed van de films en series die je nog wil bekijken, je recepten en uitgaven uit de supermarkt.

Kortom: alles wat met data te maken heeft kan deze app op een overzichtelijke manier samenbrengen. De info kan je bovendien op al je soorten van apparaten bekijken en je kan ze ook delen met anderen.

  • Sterren in de Play Store: 4,4
Memento Database

Memento Database

Memento Database is een uitgebreide app voor het bijhouden van veel verschillende data. Of het nou je muziekcatalogus is, je aankopen van vanalles en nogwat, of wat ..

Joey for Reddit

Reddit is een sociaal netwerk dat verdeeld is in zogenaamde rubreddits. Elk onderwerp - het ene al serieuzer dan het andere - is in subreddit vertegenwoordigd. Jij nieuws en berichten van gebruikers over de onderwerpen die jij interessant vindt. Reddit is een van onze topalternatieven die we hier Androidworld aanraden voor Twitter.

Reddit heeft nog niet zo gek lang een eigen app, maar lang voordat de officiële apps er was, had je tal van alternatieven die door derden zijn ontwikkeld. Joey is een app waarmee je zelf de interface van Reddit in de puntjes aanpast en de makers maken elk bericht beter leesbaar. Daarnaast zijn er nog heel wat andere krachtige functies om te ontdekken.

  • Sterren in de Play Store: 4,4
Joey for Reddit

Joey for Reddit

Reddit is een sociaal netwerk dat verdeeld is in zogenaamde rubreddits. Elk onderwerp - het ene al serieuzer dan het andere - is in subreddit vertegenwoordigd. ..

WikiHow: complete handleiding

Je bent misschien wel bekend met de WikiHow-website. Je vindt daar handige stappenplannen die je helpen in tal van situaties, vaak begeleid met handige afbeeldingen of filmpjes. In deze app kan je makkelijk oplossingen van WikiHow vinden en je kunt je favoriete artikelen opslaan, zodat je later makkelijk terugvindt. WikiHow bevat meer dan 180.000 artikelen in tal ban categorieën. Het is daarnaast ook fijn dat je willekeurige artikelen kan opvragen, wanneer je zin hebt om iets nieuws te ontdekken.

  • Sterren in de Play Store: 4,4

Jotform Mobile Forms & Survey

Jotform is een populaire app waarmee jij zelf invulformulieren kan maken. Je kiest daarvoor uit tal van sjablonen en daarna kan je zelf je vragen opstellen. Deze kunnen open of meerkeuze zijn, maar je kan mensen ook vragen om een code te scannen, een locatie in de buurt te zoeken of een foto te maken.

Het is ook interessant dat Jotform met tal van diensten samenwerkt. Zoals de opslag van Google Drive en Dropbox, Zoom-vergaderingen en PayPal. Formulieren kunnen ten slotte worden versleuteld met 256-bit SSL-codering.

  • Sterren in de Play Store: 4,7

Jotform Mobile Forms & Survey

Jotform Mobile Forms & Survey

Jotform is een populaire app waarmee jij zelf invulformulieren kan maken. Je kiest daarvoor uit tal van sjablonen en daarna kan je zelf je vragen opstellen. Deze kun ..

Meer apps

Je vindt elke maandag op Androidworld een Beste apps van de week en elke zondag bespreken we een app in onze rubriek App van de week. Ben je op zoek naar leuke apps, dan ben je dus aan het goede adres op Androidworld. Doorzoek onze grote database aan apps via de links hieronder.

Gerelateerde artikelen

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Apps

Dit vind je misschien ook leuk