Beste Android-apps in de Google Play Store week 6

Beste Android-apps in de Google Play Store week 6

Sebastien Marien

door Sebastien Marien

Laatst geüpdatet

In 'beste apps' bespreken we elke keer een selectie aan toffe apps die je kunnen inspireren. Dit keer brengen we onder meer een app om uitstapjes te plannen, eentje waarmee je leert programmeren en een app die je begeleidt bij het trainen van je hond.

Dogo — Puppy and Dog Training

Wanneer je een pup wil behoorlijk wil trainen dan is dat zowel een leerschool voor zowel de hond als zijn baasje. Dogo leert je namelijk de juiste technieken om je hond te trainen. In de app zijn meer dan 100 verschillende trainingen die gaan van zindelijkheidstraining tot de basis gehoorzaamheidstraining en leuke kunstjes en spelletjes.

Dogo is ook een sociale app waarin je kan deelnemen aan wekelijkse uitdagingen en je voortgang met een filmpje kan delen. De app laat je ook contact opzoeken met professionele hondentrainers als je dat wil en zij kunnen je dan ook de nodige feedback geven bij je trainingen.

Dogo — Puppy and Dog Training

Dogo — Puppy and Dog Training

Dogo is een Engelstalige app speciaal voor baasjes die hun hond commando's willen laten aanleren. In de app maak je een profiel aan van je hond en dan zorg ..
Beste Android-apps in de Google Play Store week 6

Sygic Travel: Toeristische reisgids op maat

Sygic is bekend omwille van de navigatie-app, maar Sygic Travel is daarentegen een handige reisgids. De app bevat informatie over miljoenen plaatsen en je krijgt foto's en informatie te zien die door gebruikers is gedeeld en de app komt ook met video's in 360 graden. Ben je van plan om op stedentrip te gaan, dan kan je in Sygic Travel speciale stadsgidsen vinden over duizenden verschillende plaatsen.

In Sygic kan je een handige reisplanning maken, wat erg handig is voor roadtrips, want de app toont daarbij hoe lang je telkens onderweg bent. In deze app kan je ook gelijk op zoek naar accommodaties: van hotels tot B&B's en appartementen. Verder is er ook de optie om op voorhand tickets voor activiteiten te kopen en uiteraard kan je ook tijdens de reis meteen navigeren.

Sygic Travel: Toeristische reisgids op maat

Sygic Travel: Toeristische reisgids op maat

Met Sygic Travel kunnen gebruikers tijdens hun vakantie nieuwe dingen en plekken ontdekken aan de hand van de ingebouwde zoekmachines en filters. Daarnaast kunnen zi ..
Beste Android-apps in de Google Play Store week 6

Sololearn: Learn to Code

Als je een baan wil met veel toekomstmogelijkheden dan moet je overwegen om programmeur te worden. Sololearn zet je op weg en helpt je om populaire programmeertalen te leren zoals Java, Python, Kotlin en en C++. Deze app heeft een groot aanbod van gratis educatieve content en ze heeft ook een oog voor nieuwe programmeertrends.

Je kan met de app aan de slag gaan als beginneling, maar ook wanneer je al enige ervaring hebt. Wanneer bepaalde lessen niet duidelijk zijn kan je ook vragen stellen aan de community van Sololearn. Als je zelf programmeur bent kan je ook eigen lessen indienen om je expertise te delen.

Sololearn: Learn to Code

Sololearn: Learn to Code

Als je een baan wil met veel toekomstmogelijkheden dan moet je overwegen om programmeur te worden. Sololearn zet je op weg en helpt je om populaire programmeertalen ..

Seven - 7 Minute Workout

Seven is een fitness-app die je uitdaagt. De app wil dat je dagelijks zeven minuten van je tijd spendeert aan oefensessies die je gezond houden. De app pakt uit met trainingssessies waarvoor meestal geen materiaal benodigd. In totaal zijn er meer dan 200 verschillende trainingen in deze app vertegenwoordigd.

Er is ook sociaal kantje aan Seven, want je kan deelnemen aan uitdagingen om je prestaties vervolgens met je vrienden af te toetsen. In Seven kan je ook eigen doelen instellen en als je ervoor kiest om een betaalde formule te nemen dan krijg je oefeningen op maat te zien en tips van personal trainers.

Seven - 7 Minute Workout

Seven - 7 Minute Workout

Seven is een fitness-app die je uitdaagt. De app wil dat je dagelijks zeven minuten van je tijd spendeert aan oefensessies die je gezond houden. De app pakt uit met ..
Beste Android-apps in de Google Play Store week 6

Meer apps!

Je vindt elke maandag op Androidworld een Beste apps van de week en elke zondag bespreken we een app in onze rubriek App van de week. Ben je op zoek naar leuke apps, dan ben je dus aan het goede adres op Androidworld. Doorzoek onze grote database aan apps via de links hieronder.

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Apps

Dit vind je misschien ook leuk