Beste Android-apps in de Google Play Store week 53 - 2020

Beste Android-apps in de Google Play Store week 53 - 2020

Claudia Rahanmetan

door Claudia Rahanmetan

Laatst geüpdatet

Ontdek onze selectie van interessante apps in de Play Store. Dit keer bespreken we een nieuwe app van Talpa en een app waarmee je taken kunt verdelen over virtuele prikborden.

Gids.tv

Gids.tv is een nieuwe app van Talpa. De app heeft een nieuw design en laat zien wat er Nu & Straks en Primetime op tv is. Je kan ook 14 dagen vooruit kijken en je dagelijks nieuwe kijktips van de Gids.tv-redactie ontvangen. Bij Gemist zie je welke programma's je direct in de Gids.tv-app kan terugkijken en van alle afleveringen staat de inhoud beschreven. Op de nieuwe Ontdekken-pagina ontdek je nieuwe programma's en op de Films-pagina krijg je een overzicht van alle films die op TV, Netflix, Videoland en in de Bioscoop te zien zijn.

Beste Android-apps in de Google Play Store week 53 - 2020

Trello

Trello gebruiken we op de Androidworld-redactie en we kunnen zeggen: zonder Trello, geen Androidworld! Je kan met Trello taken verdelen over virtuele prikborden. Daarbij heb je één bord voor een enkel project. Op dat bord kun je verschillende lijsten plaatsen die een verzameling van taken vormen. Wanneer je samenwerkt met meerdere mensen, is het mogelijk om mensen toe te voegen aan specifieke taken. Ook is het mogelijk om reacties te geven op taken. Trello kun je zakelijk gebruiken maar ook voor je studie, een vereniging of voor het bijhouden van eigen privétaken.

TaalApp

De TaalApp van Mijnwoordenboek is een alles-in-één woordenboek. Je vindt niet alleen vertalingen, maar ook de juiste woorden bij puzzels, cryptogrammen, betekenissen van woorden, spreekwoorden, rijmen, dialecten, synoniemen en vervoegingen. De app doet ook dienst als een encyclopedie, en in de instellingen kan je de weergave van de resultaten volledig naar wens aanpassen.

Beste Android-apps in de Google Play Store week 53 - 2020

Boodschappen Planner -  Boodschappenlijst & To-do

Boodschappen Planner - Boodschappenlijst & To-do is een app die je meer structuur geeft tijdens het boodschappen doen. De app is namelijk gebaseerd op categorieën zodat je in de supermarkt meteen alle boodschappen per afdeling bij de hand hebt. Zo hoef je niet meer heen en weer te rennen om je lijstje af te kunnen vinken.

Beste Android-apps in de Google Play Store week 53 - 2020

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Apps

Dit vind je misschien ook leuk