Beste Android-apps in de Google Play Store week 51

Beste Android-apps in de Google Play Store week 51

Sebastien Marien

door Sebastien Marien

Laatst geüpdatet

In 'Beste Android-apps' bespreken we elke keer een selectie aan toffe apps met een hoge score in de Google Play Store. Dit keer bespreken we onder andere een app die kunst creëert, een kleurentool en een app voor slaapanalyse.

Dream by WOMBO AI Art Tool 

Dream by WOMBO laat je de juiste beelden creëren met behulp van kunstmatige intelligentie. Je typt eerst een omschrijving en je kiest een kunststijl en daarna krijg je de resultaten te zien. Het leuke is dat deze app je ook voorbeelden toont van bestaande kunstsstijlen zodat je makkelijker iets kan kiezen dat je leuk vindt. Als je op deze manier werken hebt gemaakt, dan kan je ze met de app bewaren.

Deze tool doet denken aan DALL·E 2, de bekende generator van afbeeldingen die door OpenAI is ontwikkeld. Dream by WOMBO behoort tot Googles selectie van de beste apps van 2022.

  • Sterren in de Play Store: 4,3
Dream by WOMBO AI Art Tool

Dream by WOMBO AI Art Tool

Dream by WOMBO laat je de juiste beelden creëren met behulp van kunstmatige intelligentie. Je typt eerst een omschrijving en je kiest een kunststijl en daarna krijg ..

Color Grab (color detection)

Ben je op zoek naar een specifieke kleur die je in een foto of screenshot herkent? Gebruik dan Color Grab. Met deze app wordt de kleurencode herkent en je kan die vervolgens gebruiken in creatieve apps zoals Adobe Photoshop, GIMP en CorelDRAW. De app heeft een tool waarmee je heel specifiek een gebied in een foto aanduidt en je kan ook meerdere kleuren in één klap laten identificeren.

  • Sterren in de Play Store: 4,5
Color Grab (color detection)

Color Grab (color detection)

Ben je op zoek naar een specifieke kleur die je in een foto of screenshot herkent? Gebruik dan Color Grab. Met deze app wordt de kleurencode herkent en je kan die ve ..

Slaap Recorder Slaapcyclus

Slaap Recorder Slaapcyclus is een app die je slaap analyseert zonder je dat daarvoor een wearable zoals een smartwatch of fitnesstracker hoeft te dragen. Je hoeft alleen maar je telefoon in de buurt te leggen, bijvoorbeeld op het nachtkastje. Vervolgens gebruikt de microfoon van je smartphone om dan nadien je slaap te analyseren in een rapport. Zo kan je je slaapcycli zien.

Slaap Recorder Slaapcyclus kan ook je snurkgeluid opnemen of de momenten waarin je tijdens je slaap praat. Daarnaast kan je notities maken van je slaap en hoe je je 's ochtends voelt. Er is ook een slimme wekker die je op een goed moment in je slaap wakker maakt. De app bevat al laatste ook geluiden waarmee ze probeert om je te ontspannen zodat je sneller slaapt. Deze app maakt ook deel uit van de lijst met beste apps van 2022 volgens Google.

  • Sterren in de Play Store: 4,8
Slaap Recorder - Slaapcyclus

Slaap Recorder - Slaapcyclus

Slaap Recorder Slaapcyclus is een app die je slaap analyseert zonder je dat daarvoor een wearable zoals een smartwatch of fitnesstracker hoeft te dragen. Je hoeft al ..

GoDaddy Studio: logomaker

GoDaddy Studio is een app die het makkelijk maakt om zelf je logo's te ontwerpen. Dat kan zijn voor een bedrijf, een evenement of een vereniging. De app bevat heel wat tools en grafische elementen die je kan gebruiken, maar een deel ervan moet je met een betaling ontgrendelen.

Verder kan GoDaddy Studio ook werken als een prima fotobewerker met laagdrempelige maar krachtige functies. Een van zijn handigheden is dat hij de achtergronden van je foto's kan verwijderen. Zo kan je een foto van jezelf uitsnijden om dan bijvoorbeeld een sjabloon met tekst als achtergrond te gebruiken.

  • Sterren in de Play Store: 4,2

GoDaddy Studio: logomaker

GoDaddy Studio: logomaker

GoDaddy Studio is een app die het makkelijk maakt om zelf je logo's te ontwerpen. Dat kan zijn voor een bedrijf, een evenement of een vereniging. De app bevat heel w ..

Meer apps!

Je vindt elke maandag op Androidworld een Beste apps van de week en elke zondag bespreken we een app in onze rubriek App van de week. Ben je op zoek naar leuke apps, dan ben je dus aan het goede adres op Androidworld. Doorzoek onze grote database aan apps via de links hieronder.

Gerelateerde artikelen

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Apps

Dit vind je misschien ook leuk