Beste Android-apps in de Google Play Store week 50

Beste Android-apps in de Google Play Store week 50

Claudia Rahanmetan

door Claudia Rahanmetan

Laatst geüpdatet

In 'Beste Android-apps' bespreken we elke keer een selectie aan toffe apps met een hoge score in de Google Play Store. Dit keer bespreken we onder andere een voicerecorder, en een app die online indoor cycling-lessen aanbiedt.

Christmas Wallpaper

Christmas Wallpaper biedt je simpelweg de keuze uit vele verschillende afbeeldingen om jouw telefoon helemaal kerstklaar te maken. Of je het nu cartoony wil of kunstig, Christmas Wallpaper heeft het voor je. Bovendien zijn alle achtergronden gratis.

  • Sterren in de Play Store: 4,8
Christmas Wallpaper

Christmas Wallpaper

Met Christmas Wallpaper stoom je je smartphone klaar voor de feestdagen, dankzij een grote collectie aan cartoony en overige sfeervolle kerstbeelden. ..

Voice Recorder

Een geluidsrecorder kan voor een aantal zaken handig zijn. Er is een cruciaal stuk van de les dat je zeker niet wil missen, maar je docent praat sneller dan je kan typen of schrijven? Je zit bij de huisarts en wil het gesprek thuis nog eens opnieuw beluisteren? Laat je telefoon dan even de informatie opnemen, zodat je achteraf je notities kan bijwerken. Voice Recorder laat je audio opnemen in verschillende bestandtypes, je kan makkelijk pauzeren in een opname en je opnames delen. Deze app geeft je meer opties dan de Recorder-app van Google.

  • Sterren in de Play Store: 4,7
Voice Recorder

Voice Recorder

Voice Recorder is een handig app met een eenvoudige gebruikersinterface waarmee je audio kunt opnemen zoals persoonlijke notities of tijdens lezingen of vergaderinge ..

Sololearn: Learn to Code

Als je een baan wil met veel toekomstmogelijkheden dan moet je overwegen om programmeur te worden. Sololearn zet je op weg en helpt je om populaire programmeertalen te leren zoals Java, Python, Kotlin en en C++. Deze app heeft een groot aanbod van gratis educatieve content en ze heeft ook een oog voor nieuwe programmeertrends.

Je kan met de app aan de slag gaan als beginneling, maar ook wanneer je al enige ervaring hebt. Wanneer bepaalde lessen niet duidelijk zijn kan je ook vragen stellen aan de community van Sololearn. Als je zelf programmeur bent kan je ook eigen lessen indienen om je expertise te delen.

  • Sterren in de Play Store: 4,7
Sololearn: Learn to Code

Sololearn: Learn to Code

Als je een baan wil met veel toekomstmogelijkheden dan moet je overwegen om programmeur te worden. Sololearn zet je op weg en helpt je om populaire programmeertalen ..

CycleMasters - Indoor Cycling

CycleMasters - Indoor Cycling is een aanbieder van online indoor cycling-lessen met afwisselende muziek, HITT-trainingen, 45 minuten vetverbrandingslessen en anderhalf uur durende XL-workouts gericht op uithoudingsvermogen. De lessen en programma’s kun je 24/7, waar je maar wilt volgen. Het doel is om te werken aan je conditie door te focussen we op vetverbranding en zo een fittere levensstijl te kunnen realiseren. Je kan de app 7 dagen gratis en zonder verplichtingen proberen een abonnement maandelijkse opzeggen.

  • Sterren in de Play Store: 4,7
CycleMasters - Indoor Cycling

CycleMasters - Indoor Cycling

CycleMasters - Indoor Cycling is een aanbieder van online indoor cycling-lessen met afwisselende muziek, HITT-trainingen, 45 minuten vetverbrandi ..

Meer apps!

Je vindt elke maandag op Androidworld een Beste apps van de week en elke zondag bespreken we een app in onze rubriek App van de week. Ben je op zoek naar leuke apps, dan ben je dus aan het goede adres op Androidworld. Doorzoek onze grote database aan apps via de links hieronder.

Gerelateerde artikelen

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Apps

Dit vind je misschien ook leuk