Beste Android-apps in de Google Play Store week 5

Beste Android-apps in de Google Play Store week 5

Sebastien Marien

door Sebastien Marien

Laatst geüpdatet

Elke maandag bespreken we in de rubriek 'Beste Android-apps' een selectie aan toffe apps met een hoge score in de Google Play Store. Dit keer hebben het over een app om het salaris van anderen te bekijken, een minimalistische launcher en een 'face swap'-app.

Vacatures zoeken en salarissen

Het is altijd interessant om je goed te informeren over een bedrijf voor je er een baan accepteert. Glassdoor geeft werknemers net dat beetje meer inzicht. Je kan hele reviews lezen van werknemers over het bedrijf waar ze werken, of zelfs over de manier waarop de sollicitatieprocedure is verlopen.

Daarnaast kunnen werknemers ook anoniem hun maandloon publiceren. Zo kan je achterhalen of het voorgestelde loon in een contractaanbieding wel overeenstemt met wat anderen verdienen. Op Glassdoor staan ook gewoon vacatures, dus het platform kan je ook helpen om een nieuwe baan te vinden.

  • Sterren in de Play Store: 4,4
Vacatures zoeken en salarissen

Vacatures zoeken en salarissen

Het is altijd interessant om je goed te informeren over een bedrijf voor je er een baan accepteert. Glassdoor geeft werknemers net dat beetje meer inzicht. Je kan he ..

Olauncher. Minimal AF Launcher

Olauncher is de ideale Android-launcher voor wie rust vindt in het minimalisme. Het concept doet sterk denken aan de bekende Niagara Launcher, waarbij je startscherm bestaat uit een lange lijst van appnamen. Je kan snel door die die alfabetische lijst scrollen of je kan zijn naam intypen.

Wanneer Olauncher al tijdens het typen kan bepalen welke app je wil openen, dan doet de launcher dat ook automatisch. Olauncher maakt deel uit van onze lijst met favoriete Android-launchers, ook al zal deze app lang niet iedereen aanspreken.

  • Sterren in de Play Store: 4,8
Olauncher | Minimal AF

Olauncher | Minimal AF

Olauncher Het startscherm van Android is een erg belangrijke plaats, en het kan ontzettend leuk zijn om te experimenteren met een andere interface op je smartphone. H ..

TicketSwap - (Ver)koop Tickets

Wie geregeld naar festivals en concerten gaat, komt heel wat gedoe tegen met het bemachtigen van tickets. Dat is zeker bij populaire evenementen het geval, want tickets vliegen razendsnel de deur uit.

TicketSwap geeft je een tweede kans om tickets te bemachtigen door ze rechtstreeks bij van andere concert- of festivalgangers te kopen. Gelukkig zorgt TicketSwap dat die geldtransactie veiliger verlopen, zodat je geen risico hoeft te lopen op een platform zoals Marktplaats. Daarnaast kan een verkoper maar 20 procent meer vragen dan de oorspronkelijke prijs.

  • Sterren in de Play Store: 4,7
TicketSwap - (Ver)koop Tickets

TicketSwap - (Ver)koop Tickets

Wie geregeld naar festivals en concerten gaat, komt heel wat gedoe tegen met het bemachtigen van tickets. Dat is zeker bij populaire evenementen het geval, want tick ..

Reface: Face swap, AI Art tool

En over een 'swap' gesproken. Met de Reface-app kan je jouw gezicht plakken op een foto die je indient, bijvoorbeeld een afbeelding van de Mona Lisa. De app gaat ook nog verder dan alleen het verwisselen van gezichten. Je kan namelijk ook afbeeldingen animeren zodat de mond beweegt.

Daarnaast kan je ook een spraakboodschap opnemen in Reface, zodat je een geanimeerd gezicht met een eigen boodschap naar anderen kan sturen. In Reface kan je ook content van andere gebruikers ontdekken voor wat extra inspiratie.

  • Sterren in de Play Store: 4,3
Reface: Face swap, AI Art tool

Reface: Face swap, AI Art tool

Met de Reface-app kan je jouw gezicht plakken op een foto die je indient, bijvoorbeeld een afbeelding van de Mona Lisa. De app gaat ook nog verder dan alleen het ver ..

Meer apps

Je vindt elke maandag op Androidworld een Beste apps van de week en elke zondag bespreken we een app in onze rubriek App van de week. Ben je op zoek naar leuke apps, dan ben je dus aan het goede adres op Androidworld. Doorzoek onze grote database aan apps via de links hieronder.

Gerelateerde artikelen

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Apps

Dit vind je misschien ook leuk