Beste Android-apps in de Google Play Store week 5

Beste Android-apps in de Google Play Store week 5

Sebastien Marien

door Sebastien Marien

Laatst geüpdatet

In 'beste apps' bespreken we elke keer een selectie aan toffe apps die je kunnen inspireren. Dit keer brengen we onder meer een app van Nike om je hardloopsessies vast te leggen, een app voor lossless muziek en een app die je helpt om de sterrenhemel te analyseren.

Nike Run Club

Er zijn heel wat apps waarmee je hardloopsessies kan vastleggen, maar de fans van Nike moeten zeker eens kijken naar de Nike Run Club. Deze app werkt met je telefoon of een Wear OS-horloge en ze geeft de nodige cijfers en grafieken na het hardlopen. Je krijgt ook gepersonaliseerde uitdagingen te zien en aangepaste trainingsschema's.

In de app kan je ook naar de activiteiten van vrienden zien en je kan ze zo aanmoedigen of het competitief tegen ze opnemen. In Nike Run Club ontdek je rankings en de app beloont je aan de hand van trofeeën en badges. Nike Run Club is gratis en de app synchroniseert met Google Fit.

Nike Run Club

Nike Run Club

Nike Run Club heeft de middelen die je nodig hebt om nog beter te lopen, waaronder GPS tracking, wekelijkse, maandelijkse en gepersonaliseerde afstandchallenges; aan ..

Qobuz

Ben je een echte muziekfanaat die nummers met de beste streamingkwaliteit wil beluisteren? Qobuz is een app die lossless muziek aanbiedt (FLAC 24-Bit tot 192 kHz) met abonnementen vanaf 12,50 euro per maand. Luister je met de hele familie, dan is er een aangepast abonnement waarmee je geld bespaart.

De app komt met speciale afspeellijsten die door muziekkenners zijn opgesteld en er zijn ook 500.000 album reviews en biografieën van artiesten. Natuurlijk wanneer je muziek van hoge kwaliteit beluistert, dan verbruik je meer mobiele data. Het is daarom handig dat je nummer offline kan bewaren, net zoals dat kan op de bekendste streamingdiensten. Je kan Qobuz één maand gratis testen.

Qobuz

Qobuz

Qobuz biedt ook muziek aan met de hoogste kwaliteit, maar de dienst is iets goedkoper vergeleken met Tidal. Sterke punten zijn de verschillende abonnementsformu ..
Beste Android-apps in de Google Play Store week 5

STOKiE - Stock HD Wallpapers

Wanneer je een nieuwe telefoon komt, dan heeft die al een hele reeks achtergronden die standaard beschikbaar zijn. Stokie is een app met een uitgebreide collectie van wallpapers en ze laat je een kijkje nemen in de standaard achtergronden van telefoonmerken. Het gaat om wallpapers van onder meer: Apple, OnePlus, Samsung, Sony, Nokia en Motorola.

Het is ook handig dat je de achtergrond van je telefoon automatisch kan laten aanpassen. De wallpapers zijn telkens van hoge kwaliteit. Verder communiceert Stokie erg transparant over de vereiste toestemmingen en daaruit blijkt dat de app duidelijk de privacy van haar gebruikers respecteert.

STOKiE - Stock HD Wallpapers

STOKiE - Stock HD Wallpapers

Wanneer je een nieuwe telefoon komt, dan heeft die al een hele reeks achtergronden die standaard beschikbaar zijn. Stokie is een app met een uitgebreide collectie va ..
Beste Android-apps in de Google Play Store week 5

Stellarium Mobile:Sterrenkaart

Stellarium is een planetarium-app die met behulp van de camera van je telefoon helpt om de sterrenhemel te analyseren. Je kan sterren identificeren, maar ook planeten, satellieten, het ISS of sterrenbeelden. Je kan ook simulaties maken van de sterrenhemel op een zelfgekozen moment in de toekomst of het verleden.

Daarnaast bevat deze app ook een galerij met foto's van ruimte fenomenen en je kan in detail inzoomen. Er zijn verder 3D simulaties van de planeten in ons zonnestelstel en hun satellieten. Deze app is gratis, maar ze komt wel met bepaalde in-app aankopen.

Stellarium Mobile:Sterrenkaart

Stellarium Mobile:Sterrenkaart

Stellarium is een planetarium-app die met behulp van de camera van je telefoon helpt om de sterrenhemel te analyseren. Je kan sterren identificeren, maar ook planete ..
Beste Android-apps in de Google Play Store week 5

Meer apps!

Je vindt elke maandag op Androidworld een Beste apps van de week en elke zondag bespreken we een app in onze rubriek App van de week. Ben je op zoek naar leuke apps, dan ben je dus aan het goede adres op Androidworld. Doorzoek onze grote database aan apps via de links hieronder.

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Apps

Dit vind je misschien ook leuk