Beste Android-apps in de Google Play Store week 5

Beste Android-apps in de Google Play Store week 5

Claudia Rahanmetan

door Claudia Rahanmetan

Laatst geüpdatet

Dit keer bespreken we in 'beste apps' onder andere een medicijnwekker en een app voor bierliefhebbers. Ontdek ze hier.

Medicijn wekker & pil herinnering & voorraadbeheer

Met de app Medicijnwekkers en herhaalrecepten kun je grip krijgen op je medicijnen. Welke pil moet ik innemen en wanneer? Waar is de bijsluiter gebleven en hoeveel medicijnen heb ik nu nog op voorraad? Deze app kan op al deze vragen antwoord geven aan de hand van medicijnwekkers, notificaties als je medicijnen opraken en een overzicht van bijsluiters in de app. Bij de laatste notificatie kun je vanuit de app nieuwe medicijnen bij je apotheek bestellen. Ook complexe medicatieschema’s kan deze app aan.

Daarnaast kun je de app als medicatiepaspoort gebruiken en medische gegevens erin opnemen en desgewenst delen met familie, mantelzorgers en zorgverleners. Je kan hen een rapportage sturen met bijvoorbeeld je medicatiepaspoort, je innamehistorie en je innameschema.

Medicijn wekker & pil herinnering & voorraadbeheer

Medicijn wekker & pil herinnering & voorraadbeheer

Met de app Medicijnwekkers en herhaalrecepten met MedApp kun je grip krijgen op je medicijnen. Welke pil moet ik innemen en wanneer? Waar is de bijslu ..

Untappd - Discover Beer

Untappd is dé app voor bierliefhebbers. Met deze app kun je onder andere inchecken bij kroegen, nieuwe bieren ontdekken en badges vrijspelen. Hierbij ligt de nadruk steeds op het sociale element, want je kan ook je foto's en check-ins van je biertjes delen en andere bierliefhebbers leren kennen.

Untappd is naast een sociaal netwerk ook een handige app als je meer te weten wil komen over bier in het algemeen. Er is een ontdek-functie aanwezig waarmee je kan zoeken naar lokale brouwerijen, kroegen en bieren. Ook is er een lijst van trending bieren in de app geïntegreerd, inclusief scores van gebruikers en basisinformatie als het alcoholpercentage.

Untappd - Discover Beer

Untappd - Discover Beer

Met Untappd kun je nieuwe kroegen, bieren en brouwerijen in jouw buurt ontdekken. Ook is het mogelijk om foto's en check-ins van je pintjes te delen en andere bierli ..

Tor Browser

Voor als je echt het meeste uit je privacy wil halen is Tor Browser de onbetwiste nummer 1. Deze browser verbergt je echte IP-adres en vervangt deze met een ander exemplaar. Zo weet de site en je internetprovider niet dat jij het bent die een website bezoekt. Daarnaast wordt je surfgeschiedenis niet bijgehouden omdat je elke keer weer een nieuw IP-adres krijgt. Dit is zeer privacy-vriendelijk maar niet altijd even snel: doordat je verkeer ook nog zwaar wordt versleuteld is Tor zeker niet de snelste browser.

Tor Browser

Tor Browser

Alles draait bij Tor Browser om het bewaren van de anonimiteit van de gebruiker, want cookies worden niet meer aan elkaar gekoppeld en de surfgeschiedenis wordt ..
Tor Browser (Alpha)

Tor Browser (Alpha)

Met de Tor Browser word je niet meer getracked op het internet. De browser-app zet namelijk privacy voorop door je internet door verschillende lagen heen te leiden, ..

COWBOY - Electric Bike for Urban Riders

De Cowboy-app verbindt jou met je Cowboy-e-bike. De app haalt je fiets automatisch van het slot en geeft je realtime aanwijzingen en ondersteuning. De app is tevens navigatie-app en voorziet je van de snelste en belangrijke informatie voor onderweg. Het navigatie-onderdeel is overigens compleet vernieuwd. Zo beveelt de app nu ook routes aan op basis van luchtkwaliteit en COWBOY heeft hiermee een primeur. Deze gegevens zijn realtime en op zogenaamd 'hyperlokaal' niveau; zo zie je ook de kwaliteit in je eigen straat. Het bedrijf wil graag fietsers een gezonde optie bieden naast de gebruikelijke snelste route. De app komt verder met gps-tracking, diefstal-alarm en diefstalverzekering. De laatste twee zijn onderdeel van Easy Rider Standard en Plus, dat zijn abonnementen.

COWBOY - Electric Bike for Urban Riders

COWBOY - Electric Bike for Urban Riders

De COWBOY - Electric Bike for urban Riders is een bijbehorende app voor de Cowboy e-bike. De Cowboy e-bike is één van de lichtste elektrische fiets ..

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Apps

Dit vind je misschien ook leuk