Beste Android-apps in de Google Play Store week 49

Beste Android-apps in de Google Play Store week 49

Sebastien Marien

door Sebastien Marien

Laatst geüpdatet

In 'beste apps' bespreken we elke keer een selectie van leuke apps die je inspireren. Dit keer bespreken we onder meer een app die je helpt om het ISS te volgen, eentje waarmee je een overzicht maakt van de kosten van je auto en een app die je tickets bundelt.

Drivvo - Voertuig Beheer

Een kost ontzettend veel geld, want naast de aankoopprijs heb je ook heel wat regelmatige tankkosten, de prijs van je verzekering en onderhoudsbeurten. De Drivvo-app is speciaal ontworpen om die kosten goed in beeld te brengen zodat je meer inzicht krijgt en dat doet de app met handige grafieken die je helpen om te vergelijken met eerdere periodes. Misschien kom je tot de conclusie dat het voor jou verstandiger is om je volgende auto te leasen in plaats van te kopen. Ten slotte toont de app ook waar je goedkoop tankt.

Drivvo - Voertuig Beheer

Drivvo - Voertuig Beheer

Een kost ontzettend veel geld, want naast de aankoopprijs heb je ook heel wat regelmatige tankkosten, de prijs van je verzekering en onderhoudsbeurten. De Drivvo-app ..

ISS Detector

De ruimte fascineert de mensheid al ontelbare jaren lang. Een mooi project waarmee de mens actief op onderzoek te gaat naar antwoorden is het internationale ruimtestation ISS. De ISS Detector stuurt op je telefoon een melding wanneer het ISS zichtbaar is vanaf je huidige locatie.

ISS Detector kan daarnaast ook gebruikt worden om radio-en weersatellieten te volgen, net als planeten en bekende ruimteobjecten. Denk aan SpaceX Starlink satelliettreinen, raketonderdelen, heldere satellieten en meer. Voor bepaalde zaken is wel een in-app aankoop vereist. De ISS Detector is een app van Nederlandse makelij.

Beste Android-apps in de Google Play Store week 49

PassThru

PassThru is de app die als doel heeft om je tickets voor concerten, festivals en anderen voorstellingen te bundelen, en daarvoor werkt ze samen met belangrijke ticketproviders. De app werkt aan de hand van een speciaal e-mailadres waarmee je tickets kan bestellen. Vervolgens verschijnen ze automatisch in de app en je kan tickets ook makkelijk delen en de pdf-bestanden opvragen. PassThru is ook een Nederlandse app en deelt in de context van de coronapandemie een derde van zijn appinkomsten met verschillende culturele en creatieve initiatieven.

Beste Android-apps in de Google Play Store week 49

PreZero inzamelwijzer

De oude Afvalwijzer-app van verwerkingsbedrijf Suez is niet meer. Het bedrijf heet nu 'PreZero' en je kan nu de gelijknamige inzamelwijzer downloaden. In een veertigtal Nederlandse gemeenten waaronder Groningen, Utrecht en Rotterdam kan je van deze inzamelwijzer gebruikmaken zodat je precies weet welke soort afval naar buiten moet. Je kan daarvoor pushmeldingen aanzetten zodat je geen enkele inzameling hoeft te missen. Daarnaast helpt de app ook met je sorteervragen aan de hand van een zoekfunctie.

Beste Android-apps in de Google Play Store week 49

Meer apps!

Je vindt elke maandag op Androidworld een Beste apps van de week en elke zondag bespreken we een app in onze rubriek App van de week. Ben je op zoek naar leuke apps, dan ben je dus aan het goede adres op Androidworld. Doorzoek onze grote database aan apps via de links hieronder.

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Apps

Dit vind je misschien ook leuk