Beste Android-apps in de Google Play Store week 48

Beste Android-apps in de Google Play Store week 48

Sebastien Marien

door Sebastien Marien

Laatst geüpdatet

In 'Beste Android-apps' bespreken we elke keer een selectie aan toffe apps met een hoge score in de Google Play Store. Dit keer bespreken we onder andere een achtergrondenapp, een receptenplanner en een app om muziek te componeren.

Pix Wallpapers

Pixel Wallpapers zijn achtergronden die gebaseerd zijn op het werk van de kunstenaar Jahir Fiquitiva. Een heel uitgesproken stijl die goed aansluit bij het Material You-design van Android. De achtergronden zijn gratis te downloaden en er zijn zowel lichte als donkere wallpapers voorzien. Regelmatige komen er ook nieuwe in de app en dan je indien gewenst een melding krijgen.

Pix Wallpapers

Pix Wallpapers

Pixel Wallpapers zijn achtergronden die gebaseerd zijn op het werk van de kunstenaar Jahir Fiquitiva. Een heel uitgesproken stijl die goed aansluit bij het Material ..

Blinkist: Big Ideas in 15 Min

Blinkist is een app waar mensen ideeën ideeën en inzichten te vinden zijn uit meer dan 5.500 non-fictie boeken. Je kan fragmenten lezen of beluisteren. Blinkist kan je snel wijzer maken over een bepaald onderwerp en ze is ideaal voor mensen die graag nieuwe dingen leren. Je kan telkens een leuze maken uit 27 categorieën van onderwerpen.

Blinkist: Big Ideas in 15 Min

Blinkist: Big Ideas in 15 Min

Blinkist is een app waar mensen ideeën ideeën en inzichten te vinden zijn uit meer dan 5.500 non-fictie boeken. Je kan fragmenten lezen of beluisteren. Blinkist ka ..

Whisk: Recipes & Meal Planner

In Whisk kan je een persoonlijk kookboek samenstellen van recepten die je her en der vindt, of die je zelf hebt bedacht. Je kan vervolgens een weekplanning door recepten aan een plannen toe te voegen. De app bevat ook een winkellijstje en het is mogelijk om zo'n lijst automatisch te laten genereren op basis van je recepten. In de app kan je ook recepten van andere gebruikers bekijken om zo inspiratie op te doen. Je kan deze recepten namelijk zelf bewerken om er je eigen ding van te maken.

Whisk: Recipes & Meal Planner

Whisk: Recipes & Meal Planner

In Whisk kan je een persoonlijk kookboek samenstellen van recepten die je her en der vindt, of die je zelf hebt bedacht. Je kan vervolgens een weekplanning door rece ..

Lyric Notepad - Song Writing

Lyric Notepad is een app die speciaal op songschrijvers is gericht, maar ook op dichters, rappers, poëten en andere tekstschrijvers. Als je een lied schrijft, dan markeert de app zelf de rijmwoorden en ze kan je ook helpen om de juiste woorden voor je tekst te vinden. Je krijgt dan een opsomming van rijmwoorden te zien als ondersteuning.

In Lyric Notepad vind je ook vrij uitgebreide functies voor de opmaak van teksten en je ka verschillende thema's toepassen in de app. Componisten kunnen ook noten plaatsen op een toonladder en de bijbehorende lyrics eronder plaatsen.

Lyric Notepad - Song Writing

Lyric Notepad - Song Writing

Lyric Notepad is een app die speciaal op songschrijvers is gericht, maar ook op dichters, rappers, poëten en andere tekstschrijvers. Als je een lied schrijft, dan m ..

Meer apps!

Je vindt elke maandag op Androidworld een Beste apps van de week en elke zondag bespreken we een app in onze rubriek App van de week. Ben je op zoek naar leuke apps, dan ben je dus aan het goede adres op Androidworld. Doorzoek onze grote database aan apps via de links hieronder.

Gerelateerde artikelen

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Apps

Dit vind je misschien ook leuk