Beste Android-apps in de Google Play Store week 48

Beste Android-apps in de Google Play Store week 48

Sebastien Marien

door Sebastien Marien

Laatst geüpdatet

In 'beste apps' bespreken we elke keer een selectie van leuke apps die je inspireren. Dit keer bespreken we onder meer een app die je een muziekinstrument leert bespelen, een AR-ervaring rond het verhaal van Anne Frank en een app die duizenden hostels wereldwijd bundelt.

Hostelworld: Hostels, B&B met onze reisapp

36.000 hostels, hotels en B&B's van over de hele wereld zijn gebundeld in de Hostelworld-app. Met deze app kan je zowel goedkope hostels en verblijfplekken vinden als luxe- en boetiekhostels. Handig is dat de app ook een ingebouwde vertaalfunctie heeft zodat je vlot met eigenaars van accommodaties kan praten. Verder heeft de app een handige zoekfunctie voor verblijfplekken met de nodige filters. Deze app krijgt een uitstekende scoren in de Play Store.

Hostelworld: Hostels, B&B met onze reisapp

Hostelworld: Hostels, B&B met onze reisapp

36.000 hostels, hotels en B&B's van over de hele wereld zijn gebundeld in de Hostelworld-app. Met deze app kan je zowel goedkope hostels en verblijfplekken vinde ..

Yousician - Bekroonde app voor muziekopleidingen

Wil je graag leren zingen of een instrument leren bespelen? Soms kan een echte muziekopleiding gewoon een te grote opgave zijn en daarom is er Yousician. de app is ontwikkelt samen met professionele muzikanten en je maakt van zijn gebruikers echte gitaristen, bassisten, ukulelespelers en zangers.

De app is opgebouwd met videogidsen en dagelijkse doelen. Er is plek voor zowel theorie- als praktijkopdrachten. Yousician luistert verder naar je prestaties en geeft vervolgens feedback. Bij muzieklessen is er ook oog voor verschillende genres zodat je meteen leert spelen wat je graag beluistert.

Yousician - Bekroonde app voor muziekopleidingen

Yousician - Bekroonde app voor muziekopleidingen

Wil je graag leren zingen of een instrument leren bespelen? Soms kan een echte muziekopleiding gewoon een te grote opgave zijn en daarom is er Yousiscian. de app is ..
Beste Android-apps in de Google Play Store week 48

The Bookcase for Tolerance

The Bookcase for Tolerance is een app van het Anne Frank Huis die ten strijde wil trekken tegen vooroordelen en discriminatie wereldwijd. Dat doet de app aan de hand van een AR-ervaring waarmee je door het huis van Anne Frank kan lopen en terwijl je de verhalen uit haar dagboek te horen krijgt. Interessant aan deze app is dat ze ook voorbeelden en sprekers uit het moderne leven aanhaalt. De makers hopen zo een steentje bij te dragen tot een meer tolerante wereld.

The Bookcase for Tolerance

The Bookcase for Tolerance

The Bookcase for Tolerance is een app van het Anne Frank Huis die ten strijde wil trekken tegen vooroordelen en discriminatie wereldwijd. Dat doet de app aan de hand ..

Knopen 3D ( Knots 3D )

Het beheersen van knopen is een ontzettend handig stukje kennis. Deze app zorgt ervoor dat je die kennis altijd handig op zak hebt. Knopen 3D bevat 155 unieke soorten van knopen. Je krijgt telkens een woordje uitleg zodat je leert waar de knoop voor gebruikt wordt. Verder krijg je 3D-instructies zodat je leert om elke knoop ook zelf te maken. De app is van Nederlandse tekst voorzien en je kan inzoomen op 3D-renders van knopen. Het is ook mogelijk om 360 graden te draaien zodat je knopen van elk perspectief kan bekijken. Knopen 3D is met zorg gemaakt en kost 5,99 euro in de Play Store.

Knopen 3D ( Knots 3D )

Knopen 3D ( Knots 3D )

Het beheersen van knopen is een ontzettend handig stukje kennis. Deze app zorgt ervoor dat je die kennis altijd handig op zak hebt. Knopen 3D bevat 155 unieke soorte ..

Meer apps!

Je vindt elke maandag op Androidworld een Beste apps van de week en elke zondag bespreken we een app in onze rubriek App van de week. Ben je op zoek naar leuke apps, dan ben je dus aan het goede adres op Androidworld. Doorzoek onze grote database aan apps via de links hieronder.

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Apps

Dit vind je misschien ook leuk