Beste Android-apps in de Google Play Store week 46

Beste Android-apps in de Google Play Store week 46

Claudia Rahanmetan

door Claudia Rahanmetan

Laatst geüpdatet

In 'beste apps' bespreken we elke keer een selectie van leuke apps die je inspireren. Dit keer bespreken we een app voor eigenaars van elektrische auto's, een e-mail-app, een boodschappenlijstje en meer.

CycleMasters - Indoor Cycling

CycleMasters - Indoor Cycling is een aanbieder van online indoor cycling-lessen met afwisselende muziek, HITT-trainingen, 45 minuten vetverbrandingslessen en anderhalf uur durende XL-workouts gericht op uithoudingsvermogen. De lessen en programma’s kun je 24/7, waar je maar wilt volgen. Het doel is om te werken aan je conditie door te focussen we op vetverbranding en zo een fittere levensstijl te kunnen realiseren. Je kan de app 7 dagen gratis en zonder verplichtingen proberen een abonnement maandelijkse opzeggen.

CycleMasters - Indoor Cycling

CycleMasters - Indoor Cycling

CycleMasters - Indoor Cycling is een aanbieder van online indoor cycling-lessen met afwisselende muziek, HITT-trainingen, 45 minuten vetverbrandi ..

Running Calculator: Pace, Race Predictor, Splits

Running Calculator is speciaal ontwikkeld voor hardlopers. Zij kunnen met deze app allerlei tijden berekenen maar ook voorspellingen bekijken op basis van de ingevoerde data en een score op basis van je leeftijd. Verder is er een BMI-calculator, kun je tijden en eenheden converteren en rondetijden van een gelopen race bekijken. Erg handig om je rondjes te analyseren.

Running Calculator: Pace, Race Predictor, Splits

Running Calculator: Pace, Race Predictor, Splits

Running Calculator is speciaal ontwikkeld voor hardlopers. Zij kunnen met deze app allerlei tijden berekenen maar ook voorspellingen bekijken op basis van ..

Material Islands™ - Semi-live wallpapers

Material Islands bevat wallpapers die zijn gebaseerd op, je verwacht het niet, Material Design en eilanden. De app is minimaal van opzet en bevat een aantal verschillende eilanden. Daarnaast zijn de live wallpapers relatief rustig en veranderen gedurende de dag mee. Zo zal er in de avond- en nachtelijke uren een donkere variant voorgeschoteld worden, die bij zonsopkomst weer lichter zal kleuren. Deze app is volledig gratis en er zijn geen advertenties. Als je wilt, kun je je het weer aan je eilanden toevoegen met een in-app-aankoop.

Material Islands

Material Islands

Material Islands is een app die livewallpapers toont in Material Design. Er wordt gebruikt gemaakt van verschillende 'islands' die alle minimalistisch en strak zijn. ..

TickTick - Todo & Task List

TickTick - Todo & Task List is een mooie todo-app die al je taken in de cloud synchroniseert en ook op iOS en in de Chrome-browser werkt. Je kan in deze app (met widget) onder andere taken aanmaken via e-mail, herinneringen ontvangen op basis van tijd of locatie, notities toevoegen aan taken en samenwerken met anderen aan een taak. Verder zijn er prioriteiten, batch-bewerkingen, kan je je agenda integreren en taken categoriseren met tags. TickTick is gratis, maar voor meer mogelijkheden kun je upgraden naar een Pro-account.

TickTick - Todo & Task List

TickTick - Todo & Task List

TickTick - Todo & Task List is een mooie todo-app die al je taken in de cloud synchroniseert en ook op iOS en in de Chrome-browser werkt. Je kan in dez ..
Beste Android-apps in de Google Play Store week 46

Meer apps!

Je vindt elke maandag op Androidworld een Beste apps van de week en elke zondag bespreken we een app in onze rubriek App van de week. Ben je op zoek naar leuke apps, dan ben je dus aan het goede adres op Androidworld. Doorzoek onze grote database aan apps via de links hieronder.

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Apps

Dit vind je misschien ook leuk