Beste Android-apps in de Google Play Store: week 45 - 2018

Beste Android-apps in de Google Play Store: week 45 - 2018

Coach Guitar

Een muziekinstrument leren spelen heeft met talent en doorzettingsvermogen te maken. Deze app kan je alvast helpen met dat laatste, want je leert op een leuke, alternatieve manier gitaar spelen aan de hand van gekleurde bolletjes. Coach Guitar is ontwikkeld in samenwerking met ervaren gitaristen en de bedoeling is dat het leren spelen een stuk leuker en toegankelijker wordt. Er zijn ook videolessen en oefeningen die aangepast zijn aan je niveau.

Google Play Badge voor Nieuwe games en Nieuwe apps

Coach Guitar

Goodreads

Wie houdt van lezen, kan erg veel plezier hebben aan een app als Goodreads. Je kan boeken scannen om meteen meer informatie over ze te weten te komen, of ze te kopen. Verder kan je het ook aangeven welke boeken je gelezen hebt en leuk vindt en vervolgens geeft de app aanbevelingen op basis van jouw persoonlijke smaak. Als je Goodreads met je vrienden gebruikt, zie je ook wat zij lezen en welke boeken ze goed vinden.

Google Play Badge voor Nieuwe games en Nieuwe apps

Goodreads

POCO Launcher

De Pocophone F1, de eerste telefoon van Xiaomi's nieuwe dochtermerk, trok vooral de aandacht omwille van zijn opvallende hardware en zijn sterke prijs-kwaliteitsverhouding. Zo zou je bijna vergeten dat POCO ook een erg interessante launcher heeft met veel personalisatiemogelijkheden. Je kan instellen hoeveel icoontjes je op je startscherm wil, je kan app-icoontjes sorteren op kleur en apps die je je niet in je app-lade wil, kan je verbergen. Wat vind jij van POCO Launcher? Laat het weten in de reacties.

Google Play Badge voor Nieuwe games en Nieuwe apps

Poco Launcher

Leaf Smart Notify

Android geeft je steeds meer controle over je meldingen, maar als je nog een stapje verder wil, dan kan je Leaf Smart Notify eens proberen. Je kan hiermee niet alleen het uiterlijk van je meldingen aanpassen, maar ook het gedrag. Je kan bijvoorbeeld instellen of je meteen een preview van een melding wil waarin je meer informatie kan afleiden, of juist een meer compacte weergave. Je hebt verder ook verschillende thema's en instellingen voor Niet Storen en je kan ook de geschiedenis van je meldingen bekijken.

Google Play Badge voor Nieuwe games en Nieuwe apps

Leaf Smart Notify

Updates voor Google-apps

> Gboard heeft nieuwe emoji die op jou gelijken

> De Google Feed-widget maakt plaats voor At A Glance

> Files Go heet nu Files en krijgt Material Design

> Google Podcasts laat je eindelijk afleveringen delen

Updates voor Nederlandse apps

> De Zappelin-app voor kinderen is helemaal venrieuwd

Updates voor overige apps

>Nieuwe Signal privacy-functie verbergt gegevens afzender

> WhatsApp krijgt binnenkort advertenties

> WhatsApp Bèta laat je privé antwoorden op een groepsgesprek

Nog meer nieuwe apps!

> Dit is de app voor de Android Dev Summit

> OnePlus wil het gemakkelijk maken om van een iPhone naar een OnePlus-toestel over te schakelen

Pocophone F1
4000 mAh
6.18 inch - 1080 x 2246 px
64/128 GB
Snapdragon 845

Meer info

Leaf Smart Notify: Notification Manager&Cleaner
Android geeft je steeds meer controle over je meldingen, maar als je nog een stapje verder wil, dan kan je Leaf Smart Notify eens proberen. Je kan hiermee niet allee ..

Meer info

POCO Launcher 2.0- Customize, Fresh & Clean
De Pocophone F1, de eerste telefoon van Xiaomi's nieuwe dochtermerk, trok vooral de aandacht omwille van zijn opvallende hardware en zijn sterke prijs ..

Meer info

Goodreads
Wie houdt van lezen, kan erg veel plezier hebben aan een app als Goodreads. Je kan boeken scannen om meteen meer informatie over ze te weten te k ..

Meer info

Coach Guitar - Gitaarles - Songs, Tabs, Chords
Een muziekinstrument leren spelen heeft met talent en doorzettingsvermogen te maken. Deze app kan je alvast helpen met dat laatste, want je leert op een leuke, alter ..

Meer info

Pocophone F1
4000 mAh
6.18 inch - 1080 x 2246 px
64/128 GB
Snapdragon 845

Meer info

Lees meer over:
Beste apps & games

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties