Beste Android-apps in de Google Play Store week 4

Beste Android-apps in de Google Play Store week 4

Claudia Rahanmetan

door Claudia Rahanmetan

Laatst geüpdatet

Elke maandag bespreken we in de rubriek 'Beste Android-apps' een selectie aan toffe apps met een hoge score in de Google Play Store. Dit keer hebben het over een app voor het volgen van de verzending van jouw pakket, een Pomodoro-app en een eenvoudige maar mooie app om je taken en herinneringen in bij te houden.

Track&Trace - Pakket Tracking

Met Track&Trace - Pakket Tracking kun je makkelijk de verzending van jouw pakket volgen. Je kan gewoon je tracking-ID handmatig ingeven of de barcodescanner in de app gebruiken en zo te weten komen waar je pakket is. Je hoeft je niet te registreren voor de app.

  • Sterren in de Play Store: 4,6
Track&Trace - Pakket Tracking

Track&Trace - Pakket Tracking

Met Track&Trace - Pakket Tracking kun je makkelijk de verzending van jouw pakket volgen. Je kan gewoon je tracking-ID handmatig ingeven of de barcodesc ..

Tasks: takenlijst & taken

Tasks: takenlijst & taken is een eenvoudige maar mooie app om je taken en herinneringen in bij te houden. Tasks geeft namelijk prioriteit aan gebruiksgemak boven ingewikkelde functies. Je kan in de app verschillende kleuren aan taken geven, herhalingen instellen, en de widget op je startscherm gebruiken. Voor extra mogelijkheden zoals het kunnen delen van lijsten en automatische back-up in de cloud kun je in de app een abonnement afsluiten.

  • Sterren in de Play Store: 4,7
Tasks: takenlijst & taken

Tasks: takenlijst & taken

Tasks: takenlijst & taken is een eenvoudige maar mooie app om je taken en herinneringen in bij te houden. Tasks geeft namelijk prioriteit aan gebruiksgemak ..

AlleFolders

AlleFolders plaatst dagelijks de actuele reclamefolders met daarin aanbiedingen en promoties van alle bekende winkels in Nederland. De nieuwste folders vind je eenvoudig in de AlleFolders-app. Zo ben je als eerste op de hoogte van de beste koopjes, dagaanbiedingen, uitverkoop en sale van onder andere Action, Zeeman, Kwantum, Lidl, Aldi, Albert Heijn, Kruidvat, Plus, Etos, Boni, Bol.com, BCC, MediaMarkt en vele andere winkels. Je kan ook meteen producten online bestellen en aanbiedingen 'uitknippen' en bewaren.

  • Sterren in de Play Store: 4,6
AlleFolders

AlleFolders

AlleFolders is een app die reclamefolders van verschillende Nederlandse winkels laat zien. AlleFolders start op in een overzicht met de verschillende supermarkt ..

Focus To-Do: Pomodoro & Taken

Ons brein heeft tijd nodig om op te starten. Voor sommige taken wel tot 15 minuten. Iedere keer als je wordt gestoord begint dit proces opnieuw. De Pomodorotechniek kan hierbij helpen door efficiënt je tijd in te delen met productieve periodes afgewisseld met korte pauzes. De app Focus To-Do: Pomodoro & Taken gebruikt deze techniek zodat jij je taken met diepe concentratie kan uitvoeren. Vul je taken in, werk 25 minuten en neem 5 minuten pauze. De app heeft daarnaast ook een stukje Task Management geïntegreerd. Je kan er namelijk ook taken, herinneringen, lijsten, agenda-afspraken, boodschappenlijstjes, checklist, en meer in bijhouden.

  • Sterren in de Play Store: 4,6
Focus To-Do: Pomodoro & Taken

Focus To-Do: Pomodoro & Taken

Ons brein heeft tijd nodig om op te starten. Voor sommige taken wel tot 15 minuten. Iedere keer als je wordt gestoord begint dit proces opnieuw. De Pomodor ..

Meer apps

Je vindt elke maandag op Androidworld een Beste apps van de week en elke zondag bespreken we een app in onze rubriek App van de week. Ben je op zoek naar leuke apps, dan ben je dus aan het goede adres op Androidworld. Doorzoek onze grote database aan apps via de links hieronder.

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Apps

Dit vind je misschien ook leuk