Beste Android-apps in de Google Play Store week 4

Beste Android-apps in de Google Play Store week 4

Sebastien Marien

door Sebastien Marien

Laatst geüpdatet

In 'beste apps' bespreken we elke keer een selectie aan toffe apps die je kunnen inspireren. Dit keer brengen we onder meer een app om muziek te maken, een om je slimme lampen te bedienen en wifi-problemen op te lossen.

Music Maker JAM

Wil je zelf op een laagdrempelige manier ontdekken hoe het is om zelf muziek te maken? Installeer dan Music Maker JAM op je telefoon. De app komt met 300 mixpakketten die geschikt zijn voor een brede waaier van muziekgenres. Verder kan je eigen zang toevoegen of je kiest uit verschillende samples die je in de app kan vinden.

In de app zijn er ook handige bedieningselementen waarmee je het tempo en de klank van je muziek naar wens kan aanpassen. Als je muzieknummer klaar is kan je het makkelijk delen op sociale media-apps. Music Maker Jam is gratis, maar ze bevat wel in-app aankopen.

Music Maker JAM - Song & Beatmaker

Music Maker JAM - Song & Beatmaker

Deze app laat je zelf tracks componeren, opnemen en delen met verschillende geluiden. Je kunt een style bibliotheek aanleggen waaruit je verschillende elementen kunt ..

D&D Beyond

Dungeons and Dragons in een ontzettend uitgebreide rpg-game, of roleplaying game, die je aan tafel met vrienden speelt. Spelers zullen je vertellen dat er een heel wat regels zijn om vanbuiten te leren, en daarom is het handig om de regels met je mee te nemen op je telefoon. Je kan daar ook je zogenaamde character sheet bijhouden, ofwel alle gegevens over jouw fantasiepersonage.

D&D Beyond kan je zelfs helpen om zo'n held van nul te creëren en dat is eveneens handig voor beginners. Ben je bij een spel je dobbelstenen vergeten? Geen nood, want in deze app kan je virtueel rollen. Houd er wel rekening mee dat je eerst de spelboeken moet kopen voordat je ze aan de app kan toevoegen.

HueDynamic

Als je Philips Hue-lampen bezit, is het natuurlijk logisch dat je ze koppelt en bedient via de officiële app. Maar wie graag zijn horizonten wil verbreden, moet eens kijken naar HueDynamic. Dat is een van de beste alternatieven voor de officiële Hue-app. Niet alleen kan je lampen koppelen en bedienen zoals je gewend bent, maar de app komt met leuke extra's.

Je kan bijvoorbeeld de camera-app van je smartphone gebruiken om je lampen de kleur van je omgeving te geven. Wanneer je op je tv richt, bootsen je Hue-lampen de kleuren van je televisiescherm na. Daarnaast zijn er mogelijkheden om het licht te laten reageren op muziek die je afspeelt en de app biedt ondersteuning voor Hue-accessoires en meerdere Bridges die je in de app koppelt. Kortom: wil je meer uit je Hue-lampen halen, dan is het interessant om deze app te testen.

hueDynamic for Philips Hue

hueDynamic for Philips Hue

Als je Philips Hue-lampen bezit, is het natuurlijk logisch dat je ze koppelt en bedient via de officiële app. Maar wie graag zijn horizonten wil verbreden, moet een ..

WiFiman

Een wifi-netwerk opzetten dat een goede dekking heeft in elke kamer van je huis, kan soms een hele klus zijn. Daarnaast kan ook een goedwerkend wifi-netwerk weleens een technische storing hebben, al is het door een oorzaak van buitenaf. Met WiFiman kan je je netwerk analyseren en de downloadsnelheid testen. De app toont je heel wat details en kan ook aan de hand van de camera-app de sterkte van je wifi-signaal visualiseren.

Wifiman

Wifiman

Wifiman is een app waarmee je wifi-netwerken en bluetooth-apparaten in de buurt kunt vinden en analyseren. Deze gratis app bevat ook een speedtest om de snelhei ..
Beste Android-apps in de Google Play Store week 4

Meer apps!

Je vindt elke maandag op Androidworld een Beste apps van de week en elke zondag bespreken we een app in onze rubriek App van de week. Ben je op zoek naar leuke apps, dan ben je dus aan het goede adres op Androidworld. Doorzoek onze grote database aan apps via de links hieronder.

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Apps

Dit vind je misschien ook leuk