Beste Android-apps in de Google Play Store week 4

Beste Android-apps in de Google Play Store week 4

Sebastien Marien

door Sebastien Marien

Laatst geüpdatet

Dit keer bespreken we in 'beste apps' een veelzijdige mediaspeler, een app die je helpt om nieuwe vaardigheden te leren en twee gezondheid-apps. Ontdek ze hier.

Pam App

In deze app vind je een uitgebreid aanbod aan recepten voor alledaags gebruik. De recepten zijn aangepast voor een gezonde levensstijl en het koken neemt doorgaans niet te veel tijd in beslag. Je ziet bij elk recept ook de calorieën en voedingsinformatie en daarnaast kan je ook aan de hand van filters op zoek gaan naar het ideale recept voor jou.

Toch is de Pam App nog meer dan alleen een recepten-app. In het blog kan je allerlei tips omtrent kooktechnieken ontdekken en je vindt er ook andere gezondheidstips, podcasts en video's omtrent eten, sport en gezondheid. Er is tot slot ook een maaltijdplanner in de app en je kan ook een boodschappenlijstje samenstellen. De Pam App is gratis, maar er is ook een premium-formule waarmee je extra recepten en blogcontent kan ontgrendelen.

Pam App

Pam App

In deze app vind je een uitgebreid aanbod aan recepten voor alledaags gebruik. De recepten zijn aangepast voor een gezonde levensstijl en het koken neemt doorgaans n ..
Beste Android-apps in de Google Play Store week 4

AnkiDroid flitskaarten

AnkiDroid is een populaire app die je nieuwe dingen leert en daarna helpt te onthouden. De app werkt met meer dan 6000 sets van kaarten en elke kaart behandelt een nieuw onderwerp waarover je vragen beantwoordt. AnkiDroid kan je regelmatig ook kaarten opnieuw tonen zodat je informatie herhaalt en het in je langetermijngeheugen wordt opgeslagen. De app gebruikt daarvoor een slim algoritme zodat vragen op precies de juiste moment opnieuw verschijnen net voor je de informatie met het kortetermijngeheugen zou vergeten.

Verder werkt de app in 27 talen, er is een ingebouwd woordenboek en je kan je voortgang synchroniseren op zowel de Android-app als de Anki Desktop-app. Er is ook een donker thema beschikbaar en er zijn tal van andere personalisatiemogelijkheden. De code van de app is open-source.

AnkiDroid flitskaarten

AnkiDroid flitskaarten

AnkiDroid is een populaire app die je nieuwe dingen leert en nadien helpt te onthouden. De app werkt met meer dan 6000 sets van kaarten en elke kaart behandelt een n ..

KMPlayer - Alle videospeler en muziekspeler

Wie op zoek is naar een veelzijdige muziek- en videospeler voor Andorid moet eens naar KMPlayer kijken. De app ondersteunt tal van bestandsformaten en werkt ook met ondertiteling. Je kan video's afspelen met maximaal een 8K-resolutie en en zijn handige bedieningsfuncties om vlot door de video of het liedje bladeren. KM Player werkt daarnaast met een Picture-in-Picture-feature waarmee je video's kan bekijken bovenop andere apps. Wil je juist video's op het grote scherm afspelen, dan gebruik je de Chromecast-integratie.

Voor muziek is er bovendien een handige equalizer waarmee je het geluid naar wens aanpast. Je kan ook afspeellijsten maken, muziektimers instellen of muziek afspelen, op basis van enkel een url. Wie mediabestanden in de cloud heeft, kan in één klap verbinding maken met Google Drive.

KMPlayer - Alle videospeler en muziekspeler

KMPlayer - Alle videospeler en muziekspeler

Wie op zoek is naar een veelzijdige muziek- en videospeler voor Andorid moet eens naar KMPlayer kijken. De app ondersteunt tal van bestandsformaten en werkt ook met ..

McGregor FAST

Fans van de bekende, Ierse vechtkampioen Conor McGregor kunnen dichter dan ooit tevoren bij hun idool staan dankzij de FAST-app. De app geeft je trainingsprogramma's die zijn goedgekeurd door de MMA-vechter zelf en zijn entourage. Of je nu gewicht wil verliezen of spieren wil kweken, de FAST-app kan je helpen met een programma dat meerdere weken duurt.

FAST krijgt regelmatig nieuwe trainingsprogramma's met oefeningen die je op alle plaatsen kan uitvoeren. De app houdt ook rekening met de fitheid van de gebruikers, en je hoeft dus zeker geen gevorderde atleet te zijn om ermee aan de slag te gaan. Tot slot kan je regelmatig nieuwe content te zien krijgen van McGregor hemzelf en zo krijg je een blik achter de schermen. Je ziet hoe de man leeft, traint en zich voorbereidt op gevechten. We zeiden in het begin al wel dat FAST in de eerste plaats bedoeld is voor de grote fans, want na een week proef vraagt de app om over te schakelen naar een abonnement.

McGregor FAST

McGregor FAST

Fans van de bekende, Ierse vechtkampioen Conor McGregor kunnen dichter dan ooit tevoren bij hun idool staan dankzij de FAST-app. De app geeft je trainingsprogramma's ..
Beste Android-apps in de Google Play Store week 4

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Apps

Dit vind je misschien ook leuk